Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαθανάσης (υφ.Ανάπτυξης): Από το Σάββατο 6/6 μουσική και αλκοόλ στις οργανωμένες πλαζ

Παπαθανάσης (υφ.Ανάπτυξης): Από το Σάββατο 6/6 μουσική και αλκοόλ στις οργανωμένες πλαζ
Δεν έχει φύγει ο κορωνοϊός, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί υποστήριξε ο υφ.Ανάπτυξης
Από το Σάββατο 6 Ιουνίου θα επιτραπεί η μουσική και η κατανάλωση αλκοόλ στις οργανωμένες πλαζ υποστήριξε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Ν. Παπαθανάσης, ο οποίος αναφέρθηκε στο νέο καθεστώς που θα επικρατήσει στην αγορά μετά το άνοιγμα μιας σειράς επιχειρηματικών κλάδων.
«Ο κορωνοϊός δεν έχει φύγει, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ.Παπαθανάσης, ο οποίος έκανε λόγο για πιο αυστηρούς κανόνες στους κλειστούς χώρους εστίασης, συγκριτικά με τους υπαίθριους και τους ημιυπαίθριους χώρους.
Επιπλέον, ο κ.Παπαθανάσης είπε πως από την 1η Ιουλίου θα αρχίσουν και οι συναυλίες, επισημαίνοντας πάντως και πως και εκεί θα υπάρχουν κανόνες, και συγκεκριμένα ότι θα υπάρχουν μόνο καθιστοί θεατές.
Όπως είπε, το ίδιο θα ισχύσει και για τα πανηγύρια.
«Πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά τους κανόνες, για να μην πισωγυρίσουμε.
Μπαίνουμε σε μια καινούρια πραγματικότητα» είπε ο κ.Παπαθανάσης, ο οποίος ανέφερε ότι «συνεχίζεται και τον Ιούνιο η στήριξη των επιχειρήσεων» καθώς και ότι θα ανακοινωθούν κι άλλα για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.
Ερωτηθείς σχετικά με τη χρήση μάσκας, ο υφ.Ανάπτυξης υπογράμμισε ότι ισχύει και ότι στις περισσότερες επιχειρήσεις τηρούνται τα μέτρα.
«Δεν είναι μόνο θέμα προστίμων οι κανόνες, τα μαγαζιά που τους παραβαίνουν, θα κλείνουν για δέκα μέρες» υπογράμμισε ο κ.Παπαθανάσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης