Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Δρ. Πέτρος Κανελλόπουλος: Τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι ασφαλή και επαρκή

tags :
Δρ. Πέτρος Κανελλόπουλος: Τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι ασφαλή και επαρκή
Ο πρόεδρος επιτροπής Covid-19 του Metropolitan Hospital επεσήμανε ότι τα προληπτικά μέτρα θα συνεχίσουν να ισχύουν για μεγάλο χρονικό διάστημα για τη διατήρηση της ασφάλειας όλων των πολιτών
Για τα ειδικά μέτρα που έχουν λάβει τα νοσοκομεία και συγκεκριμένα για τη διαχείριση της πανδημίας από το Metropolitan Hospital μιλά στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, στον Alpha 98,9, ο πρόεδρος επιτροπής Covid-19 του Metropolitan Hospital, Δρ. Πέτρος Κανελλόπουλος, επισημαίνοντας ότι τα προληπτικά μέτρα θα συνεχίσουν να ισχύουν για μεγάλο χρονικό διάστημα για τη διατήρηση της ασφάλειας όλων των πολιτών.
«Τώρα η κατάσταση είναι πιο δύσκολη, πιο ύπουλη θα έλεγα. Από τη μία τα κρούσματα είναι λίγα, τα περιοριστικά μέτρα έχουν αρθεί ή αίρονται, κι από την άλλη ο ιός είναι εδώ, έστω και σε μικρή πυκνότητα, αλλά είναι εδώ και θα εμφανιστεί ή κινδυνεύει να εμφανιστεί. Και πού θα εμφανιστεί; Κυρίως εκεί που είναι οι ασθενείς, δηλαδή στα νοσοκομεία και στα θεραπευτήρια. Άρα πρέπει να είμαστε σε πολύ μεγάλο βαθμό επαγρύπνησης ώστε να καταφέρουμε να βρούμε το 1 περιστατικό στα 1.000», λέει, μεταξύ άλλων, ο Δρ. Πέτρος Κανελλόπουλος.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ: https://www.alpha989.com/Interview.aspx?a_id=86447

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης