Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Η Lufthansa ξεκινά εκ νέου τις πτήσεις προς Ελλάδα

Η Lufthansa ξεκινά εκ νέου τις πτήσεις προς Ελλάδα
Η Lufthansa αρχίζει ξανά τις πτήσεις προς Ελλάδα
Οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa επεκτείνουν εκ νέου το πρόγραμμα πτήσεων τους για τις επόμενες εβδομάδες και μήνες, προσφέροντας τόσο πτήσεις κοντινών, όσο και μακρινών αποστάσεων.
Το νέο πρόγραμμα έχει στόχο να προσφέρει πρόσβαση σε όσους περισσότερους προορισμούς γίνεται.
Βάσει του νέου προγράμματος, τον Σεπτέμβριο αναμένεται να εκτελείται το 90% του αρχικά σχεδιασμένου πλάνου πτήσεων κοντινών και μεσαίων αποστάσεων και 70% των πτήσεων μακρινών αποστάσεων.
Οι επιβάτες που σχεδιάζουν τις φθινοπωρινές και χειμερινές τους διακοπές θα μπορούν πλέον να επιλέξουν από το ιδιαίτερα διευρυμένο δίκτυο προορισμών της εταιρείας, μέσω όλων των κομβικών αεροδρομίων του Ομίλου.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Lufthansa μόνο θα πετά το φθινόπωρο περισσότερες από 100 φορές την εβδομάδα σε προορισμούς στην Βόρεια Αμερική, μέσω των κομβικών αεροδρομίων της Φρανκφούρτης και του Μονάχου.
Περίπου 90 πτήσεις την εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί για την Ασία, πάνω από 20 στη Μέση Ανατολή και πάνω από 25 στην Αφρική.
Για την Αφρική, για παράδειγμα, αποκαθίστανται οι πτήσεις σε Γουιντχοεκ και Ναιρόμπι, για τη Μέση Ανατολή σε Βηρυτό και Ριάντ, για Βόρεια Αμερική σε Χιούστον, Βοστώνη και Βανκούβερ και για την Ασία σε Χονγκ Κόνγκ και Σιγκαπούρη.
Για τα δρομολόγια κοντινών και μέσων αποστάσεων, η Lufthansa θα προσφέρει πάνω από 1.800 εβδομαδιαίες πτήσεις από τον Σεπτέμβριο και έπειτα.
Οι 102 προορισμοί θα εξυπηρετούνται από την Φρανκφούρτη και 88 από το Μόναχο και θα περιλαμβάνουν τις Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Κέρκυρα, Ρόδο, Σαντορίνη στην Ελλάδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης