Πρώτη φορά Γενική Συνέλευση εργαζομένων με τηλεδιάσκεψη από το Σωματείο της Alpha Bank

Πρώτη φορά Γενική Συνέλευση εργαζομένων με τηλεδιάσκεψη από το Σωματείο της Alpha Bank
Συμμετείχαν από 2600 εργαζόμενοι της Alpha 
H ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου Προσωπικού Alpha Bank που έγινε χθες είχε μια πρωτοτυπία για τα ελληνικά συνδικαλιστικά δεδομένα.
Ο Σύλλογος, φορά, πραγματοποίησε την Συνέλευση εξ αποστάσεως, με τηλεδιάσκεψη, λόγω της Covid – 19, που καθιστά επί του παρόντος απαγορευτική την εξ του σύνεγγυς πραγματοποίηση συνελεύσεων και γενικά οποιονδήποτε άλλων εκδηλώσεων σε κλειστό χώρο με την μεγάλη συμμετοχή.
Να σημειωθεί ότι ο Σύλλογος Προσωπικού Alpha Bank είναι η πρώτη συνδικαλιστική οργάνωση που πραγματοποιεί Γενική Συνέλευση εξ αποστάσεως, κάνοντας χρήση του νόμου που ψηφίστηκε στις 30 Μαΐου.
Η συμμετοχή στη Συνέλευση επέρασε κάθε προσδοκία, αφού συμμετείχαν στην νέα αυτή μορφή συνέλευσης, πάνω από 2.600 εργαζόμενοι.
Image
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Τάσσος Γκιάτης μιλώντας στην συνέλευση έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις συνθήκες που ζει ο πλανήτης και ζήτησε από τους εργαζομένους να παραμείνουν ενωμένοι γύρω από τον Σύλλογο προκειμένου να μπορέσουν να υπερβούν τις δυσκολίες που θα προκύψουν.
Τέλος τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας επαγγελματικών ταμείων ασφάλισης, ζήτησε τον εκσυγχρονισμό του συνδικαλιστικού κινήματος με την υιοθέτηση ηλεκτρονικών ψηφοφοριών, ενώ συμφωνεί με την εξ αποστάσεων εργασία με όρους και προϋποθέσεις.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS