Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Νέα προπαγάνδα από τουρκικά ΜΜΕ - Ισχυρίζονται ότι περίπολος δέχθηκε επίθεση από Έλληνες στον Έβρο - Διαψεύδει το ΓΕΕΘΑ

Νέα προπαγάνδα από τουρκικά ΜΜΕ - Ισχυρίζονται ότι περίπολος δέχθηκε επίθεση από Έλληνες στον Έβρο - Διαψεύδει το ΓΕΕΘΑ
Οι τουρκικές εφημερίδες (Sabah, Yeni Safak, Hurriyet) ισχυρίζονται ότι τουρκικό σκάφος δέχθηκε πυρά από την ελληνική πλευρά, ενώ έκαμε περίπολο στον Έβρο
Για νέο επεισόδιο στον Έβρο κάνουν λόγο τουρκικά μέσα ενημέρωσης (Sabah, Yeni Safak, Hurriyet) με αφορμή ανακοίνωση της Νομαρχίας Αδριανούπολης.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της νομαρχίας Αδριανούπολης, χθες το βράδυ κοντά στην περιοχή του χωριού Ραχμάντζα (Rahmanca) στον Έβρο, η αστυνομία των ειδικών δυνάμεων της Τουρκίας ενώ έκανε περιπολία στον ποταμό διέκρινε ένα πτώμα - που διαπιστώθηκε ότι ήταν μετανάστη-  πιασμένο στις ρίζες ενός δέντρου.
Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι την ώρα που η αστυνομία των ειδικών δυνάμεων φωτογράφιζε το πτώμα, το σκάφος της δέχτηκε πυρά από την ελληνική πλευρά.
«Μια ομάδα 10-12 ατόμων από την πλευρά της Ελλάδας με στρατιωτική παραλλαγή, άνοιξε πυρ εναντίον του σκάφους της αστυνομίας ειδικών δυνάμεών μας, το υπεύθυνο προσωπικό μας αμέσως έλαβε θέση και αφού πυροβόλησε στον αέρα οι πυροβολισμοί σταμάτησαν», αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Πάντως, πηγές του ΓΕΕΘΑ διαψεύδουν ότι σημειώθηκε περιστατικό με πυροβολισμούς στον Έβρο.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης