Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρηστίδης (ΚΙΝΑΛ): Εάν ο Erdogan κλιμακώσει, να απαντήσουμε με πράξεις

Χρηστίδης (ΚΙΝΑΛ): Εάν ο Erdogan κλιμακώσει, να απαντήσουμε με πράξεις
Έχει καθυστερήσει η κυβέρνηση, έχει κάνει και λάθη υποστήριξε ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ
Τη θέση ότι εάν ο Erdogan κλιμακώσει τις προκλήσεις και από το λόγια περάσει στις πράξεις, τότε  θα πρέπει και εμείς να απαντήσουμε με πράξεις διατύπωσε ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Π. Χρηστίδης.
«Η Τουρκία τα τελευταία χρόνια κλιμακώνει διαρκώς την κατάσταση δείχνοντας πλήρη έλλειψη σεβασμού στις διεθνείς συνθήκες, στις διμερείς συμφωνίες, στον τρόπο με τον οποίο θα έπρεπε να υπάρχει ειρηνική γειτνίαση.
Ο κ. Ερντογάν δεν το κάνει μόνο σε επίπεδο λόγων αλλά και σε επίπεδο πράξεων.
Το έκανε στη Λιβύη, το έκανε στη Συρία, το έκανε στην Κύπρο, και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπιστεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ, και αυτό γιατί όπως είπα πριν, ο κ.Ερντογάν δεν έχει σταθεί μόνο σε επίπεδο λόγων.
Απέναντι στην πατρίδα μας χρησιμοποιεί επιθετική πολιτική.
Σε κάθε του φράση θα πρέπει να υπάρχει απάντηση από την δικιά μας μεριά» υποστήριξε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha ο κ.Χρηστίδης, ο οποίος καταλόγισε στην κυβέρνηση λάθη και καθυστερήσεις στις αντιδράσεις απέναντι στην Τουρκία.
«Αυτό που πρέπει να καταστήσουμε σαφές προς όλους και προς την Τουρκία αλλά και προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι πως σε οποιαδήποτε επιλογή του κ. Ερντογάν να προχωρήσει σε πράξεις, εμείς πρέπει να απαντήσουμε με πράξεις» υπογράμμισε ο κ.Χρηστίδης.
Αναφερόμενος στην επανεκκίνηση της οικονομίας και του τουρισμού, ο κ.Χρηστίδης είπε ότι «για να λειτουργήσει ο τουρισμός χρειάζονται μέτρα στην οικονομία».
«Μείωση του ΦΠΑ, στήριξη των εργαζομένων, στήριξη των επιχειρήσεων τώρα, όχι σε 3 μήνες όταν θα πρέπει να σχεδιάσουμε το επόμενο καλοκαίρι.
Σε κάποιον μπορεί να αρέσει και σε κάποιον όχι, το θέμα είναι, ότι η κυβέρνηση δεν παίρνει όλα τα απαραίτητα οικονομικά μέτρα για τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Μόνο έτσι, η κάθε επιχείρηση και φυσικά το τουριστικό μας προϊόν θα είναι στο ύψος τον περιστάσεων» υποστήριξε ο κ.Χρηστίδης, αναφέροντας ότι «η κυβέρνηση έπρεπε να κάνει καλύτερη διαχείριση της επιχειρηματικότητας και των κινήτρων που θα έδινε στις τουριστικές επιχειρήσεις και στις επιχειρήσεις εστίασης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης