Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νοτοπούλου: Χρειάζεται γενναίο πρόγραμμα εσωτερικού τουρισμού

Νοτοπούλου: Χρειάζεται γενναίο πρόγραμμα εσωτερικού τουρισμού
Η δραματική μείωση των αφίξεων από το εξωτερικό καθώς και η συρρίκνωση του εισοδήματος των Ελλήνων μετατρέπουν τα πιο δυσοίωνα σενάρια σε εφιαλτική πραγματικότητα
Η δραματική μείωση των αφίξεων από το εξωτερικό καθώς και η συρρίκνωση του εισοδήματος των Ελλήνων μετατρέπουν τα πιο δυσοίωνα σενάρια σε εφιαλτική πραγματικότητα. Αλήθεια, πιστεύει κάποιος πως η εξαιρετικά μειωμένη ζήτηση στον τουρισμό μπορεί να αντισταθμιστεί με 30 εκατομμύρια ευρώ; διερωτάται η αρμόδια τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ.
Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για εσωτερικό Τουρισμό για ΟΛΟΥΣ ύψους 700 εκατομμυρίων ευρώ είναι να καλυφθεί η πενθήμερη διαμονή και η μεταφορά (συμπεριλαμβανομένου του μεταφορικού ισοδύναμου για να στηριχτούν τα νησιά) για 3.000.000 πολίτες κλιμακωτά, με εισοδηματικά κριτήρια.
Το πρόγραμμα εσωτερικού τουρισμού θα συμβάλει στην ενίσχυση της εσωτερικής ζήτησης για τουριστικές υπηρεσίες και άρα στη διατήρηση στοιχειώδους ρευστότητας στην αγορά.
Ο ελληνικός Τουρισμός για να στηριχθεί χρειάζεται ένα γενναίο πρόγραμμα εσωτερικού Τουρισμού ταυτόχρονα με παροχή ρευστότητας απευθείας στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και κάλυψη μισθών και ασφαλιστικών εισφορών των εργαζομένων.
Μέτρα πραγματικής στήριξης. Η ΝΔ ξεγελάει πια μόνο τον εαυτό της, καταλήγει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης