Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Σε νέα ιστορικά υψηλά η «κομμένη» στο ταμπλό Entersoft

tags :
Σε νέα ιστορικά υψηλά η «κομμένη» στο ταμπλό Entersoft
Τα καθαρά κέρδη ανήλθαν στα 2,22 εκατ. ευρώ με την καθαρή θέση να είναι στα 10,7 εκατ. ευρώ και τον όμιλο να έχει ελάχιστο συνολικό δανεισμό και αρνητικό τραπεζικό δανεισμό
Κομμένη λόγω του split είναι σήμερα στο ταμπλό του ΧΑ η μετοχή της Entersoft και διαπραγματεύονται σε νέα ιστορικά υψηλά αφού ενισχύεται κατά 15% και βρίσκεται στα 1,39 ευρώ.
Σημειώνεται πως κάθε παλιός μέτοχος θα λάβει μία νέα μετοχή για κάθε πέντε παλιές.
Επειδή ο αριθμός των μετοχών που διαπραγματεύονται είναι σημαντικά μικρότερος του συνόλου, οι οποίες θα εισαχθούν στις 16 Ιουνίου, η κίνηση σε υψηλότερα επίπεδα χαρακτηρίζεται ευκολότερη.
Ο όγκος των συναλλαγών δεν ξεπερνά τα 5 χιλ. τεμάχια και οι αποτίμηση (με αναγωγή στο νέο σύνολο μετοχών) ανέρχεται στα 41,7 εκατ. ευρώ.
Σημειώνεται πως για τη χρήση 2019 ο τζίρος ανήλθε στα 15,4 εκατ. ευρώ και τα κέρδη προ φόρων στα 2,9 εκατ. ευρώ, ενώ έχουν επιβαρυνθεί από απομείωση υπεραξίας θυγατρικής 0,37 εκατ. ευρώ.
Τα καθαρά κέρδη ανήλθαν στα 2,22 εκατ. ευρώ με την καθαρή θέση να είναι στα 10,7 εκατ. ευρώ και τον όμιλο να έχει ελάχιστο συνολικό δανεισμό και αρνητικό τραπεζικό δανεισμό.
Το p/e διαμορφώνεται σε υψηλά επίπεδα όπως και ο δείκτης p/bv.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης