Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχάρης (υπ. Τουρισμού): Φτάσαμε στο σημείο μηδέν, πρέπει να γίνουν προσπάθειες από την αρχή

Θεοχάρης (υπ. Τουρισμού): Φτάσαμε στο σημείο μηδέν, πρέπει να γίνουν προσπάθειες από την αρχή

Ο τουρίστας πρέπει να έχει στα χέρια του όλα τα εργαλεία που θα τον κάνουν να νιώσει πραγματικά ασφαλής είπε ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης
Ο Yπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, μιλώντας στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, εξήγησε πως ο ελληνικός τουρισμός έφτασε στο σημείο μηδέν και τώρα πρέπει να γίνουν από την αρχή προσπάθειες για να πειστούν οι τουρίστες να έρθουν στην Ελλάδα.
Ο υπουργός τόνισε πως δεν υπάρχει η πολυτέλεια της διαφωνίας και πρέπει να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να κάτσουν όλοι στο ίδιο τραπέζι και να βρουν λύσεις.
“Είμαστε μία ανάσα πριν από το άνοιγμα του τουρισμού,” είπε, προσθέτοντας πως αυτή η χρονιά δεν μπορεί να κριθεί με όρους του 2019.
Τα δεδομένα, είπε ο Χάρης Θεοχάρης παίζουν μεγάλο ρόλο στην ασφάλεια των πολιτών και ο τουρίστας πρέπει να έχει στα χέρια του όλα τα εργαλεία που θα τον κάνουν να νιώσει πραγματικά ασφαλής.
Για τη διαφημιστική καμπάνα του υπουργείου Τουρισμού, είπε πως έπρεπε να καταλάβουν σε ποιους απευθύνονται φέτος αφού 7 στους 10 που θα τη δουν, δεν θα μπορούν να έρθουν στη χώρα μας αυτή τη χρονιά. Πρέπει, είπε, να συντονιστούμε και με αυτούς, “πρέπει να συντονιστείς με το συναίσθημα, κάνουμε μια φιλόδοξη προσπάθεια να μπραντάρουμε το ελληνικό καλοκαίρι ως προϊόν.”
Για την εφαρμογή Visit Greece, είπε πως θα έχει δύο στόχους, να πληροφορήσει τον κόσμο τι να περιμένει φέτος και να του δώσει δυνατότητες να βρίσκει γρήγορα και εύκολα αυτό που θέλει.
Ο Χάρης Θεοχάρης αναφέρθηκε και στην εξαιρετική συνεργασία που, όπως είπε, έχει το υπουργείο με τη Mastercard.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης