Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Κωτσόβολος: Η τεχνολογία μάς ξανασυστήνεται

tags :
Κωτσόβολος: Η τεχνολογία μάς ξανασυστήνεται
Κωτσόβολος: Η τεχνολογία μάς ξανασυστήνεται
Γιατί πράγματι, έφτασε η μέρα που πήραμε ένα καλημέρα από την καφετιέρα μας, καθώς περάσαμε χρόνο μαζί της το πρωί, μας συστήθηκε ξανά και νοιώσαμε πως δεν είναι μόνο ένα μηχάνημα.
Αλλά και το laptop, που έγινε το νέο μας γραφείο και όλος ο κόσμος της εργασίας μας, ο συνάδελφος, αλλά και η ψυχαγωγία μας.
Τα ηχεία νέας τεχνολογίας μας οδήγησαν να κάνουμε το πάρτι από πολύ προσωπική έως και οικογενειακή υπόθεση!
Και από τις πρωινές μέχρι τις βραδινές ώρες, η τηλεόραση μας συντροφεύει ως ένα ακόμα μέλος της οικογένειας ή της παρέας μας.
Ας μην παραλείψουμε την κουζίνα που μαζί της ανακαλύψαμε όλα τα προγράμματα που διαθέτει και γίναμε οι σεφ του σπιτιού μας, βγάζοντας τον master από μέσα μας! Αυτό μας δείχνει το νέο τηλεοπτικό σποτ της εταιρείας Κωτσόβολος, λέγοντάς μας πως: «Η τεχνολογία μάς ξανασυστήνεται».
Μετά από μία μεγάλη αλλαγή πολλά γύρω μας μοιάζουν διαφορετικά. Γνωρίζουμε τα πράγματα από την αρχή, ακόμα και τον ίδιο μας τον εαυτό.
Στην πιο πρόσφατη συγκυρία, δημιουργήθηκαν οι συνθήκες να ξαναγνωριστούμε με το σπίτι μας και να μας συστηθούν ξανά οι συσκευές τεχνολογίας, που έπαιξαν και παίζουν, πλέον, ένα πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας!
Η τεχνολογία μάς ξανασυστήνεται και η Κωτσόβολος μας υπόσχεται μία καλύτερη ζωή μαζί της.
Η τηλεοπτική επικοινωνία δημιουργήθηκε τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής και προστασίας που υπαγορεύει ο ΕΟΔΥΥ από τη ΦΙΛΜΙΚΗ Α.Ε. σε σκηνοθεσία του Χάρη Βαφειάδη με την επιμέλεια της The Newtons Laboratories.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης