Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Τα funds που «σκανάρουν» τις ελληνικές εισηγμένες στο διαδικτυακό road show

tags :
Τα funds που «σκανάρουν» τις ελληνικές εισηγμένες στο διαδικτυακό road show
Το ενδιαφέρον των διαχειριστών επικεντρώνεται κυρίως σε ΟΠΑΠ, Jumbo και ΔΕΗ και μετά ακολουθούν οι τράπεζες, οι οποίες παραδοσιακά ήταν οι πρώτες στα ραντεβού τα προηγούμενα χρόνια
Παγκόσμιο είναι το ενδιαφέρον για τις ελληνικές μετοχές, αφού η διαδικτυακή παρουσίαση του road show έχει δώσει την ευκαιρία σε επενδυτές από όλο τον κόσμο να παρακολουθήσουν και να «ανακρίνουν» τις ελληνικές επιχειρήσεις.
Αρκετά και περίπου 550 ήταν τα ραντεβού που είχαν κλειστεί και μεγάλα funds είναι μεταξύ αυτών που ενημερώνονται από τις 29 εισηγμένες. Πιο συγκεκριμένα μεταξύ των ενδιαφερόμενων είναι:
1. ABU DHABI INV COUNCIL
2. EAST CAPITAL
3. EATON VANCE MANAGEMENT
4. FINTECH ADVISORS
5. FRED ALGER MANAGEMENT
6. LAZARD ASSET MANAGEMENT
7. OAKTREE CAPITAL MANAGEMENT
8. PAULSON & CO
9. SCHAFER CULLEN
10. SWEDBANK ROBUR
11. T ROWE PRICE
12. THE ROHATYN GROUP
13. TT INTERNATIONAL
Σημειώνεται πως στο road show της ΕΧΑΕ και του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, το οποίο λόγω της πανδημίας γίνεται φέτος διαδικτυακά και όχι όπως κάθε χρόνο στη Νέα Υόρκη, συμμετέχουν 116 διαχειριστές και αναλυτές και 29 εισηγμένες του ΧΑ.
Το ενδιαφέρον των διαχειριστών επικεντρώνεται κυρίως σε ΟΠΑΠ, Jumbo και ΔΕΗ και μετά ακολουθούν οι τράπεζες, οι οποίες παραδοσιακά ήταν οι πρώτες στα ραντεβού τα προηγούμενα χρόνια. 
Οι ΔΕΗ έχει κλέψει τις εντυπώσεις, ενώ για τη Jumbo είναι η πρώτη συμμετοχή. 
Οι εισηγμένες είναι: Συνολικά συμμετέχουν 29 εισηγμένες και συγκεκριμένα: ΑΔΜΗΕ, Alpha Bank, ΕΧΑΕ, Cenergy, Ελλάκτωρ, Jumbo, Eurobank, ΕΥΔΑΠ, Φουρλής, ΓΕΚΤΕΡΝΑ – Τέρνα Ενεργειακή, ΕΛΠΕ, Ικτίνος, Κρι-Κρι, Lamda, Motor Oil, Μυτιληναίος, Εθνική Τράπεζα, ΟΠΑΠ, Τράπεζα Πειραιώς, ΟΛΠ, Prodea, ΔΕΗ, Σαράντης, Τιτάν και Viohalco- ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης