Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Τάση από το εξωτερικό περιμένουν οι αναλυτές – Δεν αποκλείονται κινήσεις κατοχύρωσης κερδών

tags :
ΧΑ: Τάση από το εξωτερικό περιμένουν οι αναλυτές – Δεν αποκλείονται κινήσεις κατοχύρωσης κερδών
Οι επενδυτές αξιολογούν τα σημάδια ανάκαμψης των οικονομιών και τα μέτρα στήριξης των κυβερνήσεων αλλά και την αύξηση των κρουσμάτων σε αρκετές χώρες
Μετά το χθεσινό ράλι των αγορών οι αναλυτές περιμένουν πως σήμερα το ΧΑ θα προσπαθήσει να αφομοιώσει τα κέρδη που κατέγραψε και να συσσωρεύσει γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών.
Η πορεία των διεθνών αγορών θα καθορίσει και σήμερα την τάση στην εγχώρια αγορά, με τους επενδυτές να αξιολογούν τα σημάδια ανάκαμψης των οικονομιών αλλά και την αύξηση των κρουσμάτων σε αρκετές χώρες.
Στο επίκεντρο θα παραμείνουν οι τράπεζες αλλά και οι μεγάλες εταιρείες που συμμετέχουν στο road show και έχουν πολλά ραντεβού με αναλυτές και διαχειριστές κεφαλαίων.
Μεταξύ αυτών ΟΠΑΠ, ΔΕΗ και Jumbo.

Eurobank Equities
Για σήμερα περιμένουμε μία μικτή συνεδρίαση καθώς οι επενδυτές αξιολογούν τα σημάδια ανάκαμψης των οικονομιών και τις πολιτικές στήριξης με τις ανησυχίες για νέα αύξηση των κρουσμάτων σε αρκετές χώρες.

Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να προσπαθήσει να αφομοιώσει τα πρόσφατα κέρδη.

Beta
Οι τράπεζες θα δώσουν τον τόνο, ωστόσο κάποιες κινήσεις κατοχύρωσης κερδών θα πρέπει να αναμένονται μετά τη χθεσινή άνοδο.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης