Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βλάχος (ΚΙΝΑΛ): Σκάνδαλο ηθικής τάξης οι μπίζνες Παπαδημούλη

Βλάχος (ΚΙΝΑΛ): Σκάνδαλο ηθικής τάξης οι μπίζνες Παπαδημούλη

Υπάρχει ηθικό ζήτημα με τον κ. Παπαδημούλη, επεσήμανε σε συνέντευξη που έδωσε ο γραμματέας επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, Παναγιώτης Βλάχος
«Σκάνδαλο ηθικής τάξης» χαρακτήρισε την υπόθεση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, σε συνέντευξη που παραχώρησε ο γραμματέας επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, Παναγιώτης Βλάχος, την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020.
«Οι διαφορές μας με τον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν.
Εμείς δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει λεφτόδεντρο, δεν θυμίσαμε προγράμματα Θεσσαλονίκης με τις θέσεις μας. Σεβόμαστε τις περιορισμένες δημοσιονομικές δυνατότητες της χώρας.
Υπάρχει ηθικό ζήτημα με τον κ. Παπαδημούλη.
Έδωσαν τα κλειδιά του προσφυγικού στον Έρντογάν, διαχειρίστηκαν επιπόλαια το προσφυγικό και κάποιοι προσπαθούν να πλουτίσουν από αυτό. Είναι σκάνδαλο ηθικής τάξης.
Και τέλος, πως είναι δυνατόν, όταν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ακούν τη λέξη “κεντροαριστερά’ και βγάζουν φλύκταινες - όπως ο κ. Σκουρλέτης, που διαφωνεί με τον κ. Τσίπρα - να συζητήσουμε με αυτούς που δεν ξέρουν με ποια ιδεολογική πυξίδα θέλουν να πορευθούν;» είπε ο Παναγιώτης Βλάχος.
Σε ό,τι αφορά τα σενάρια πολιτικών συνεργασιών, ο γραμματέας επικοινωνίας του Κινήματος ανέφερε:
«Το Κίνημα Αλλαγής διατυπώνει τον δικό του προγραμματικό λόγο, η αρχηγός μας περιοδεύει ανά την Ελλάδα, προετοιμάζουμε τη δική μας Συνδιάσκεψη, κάθε σενάριο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ανύπαρκτο.
Όταν ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου, που προσπαθούν να τον εμπλέξουν σε διάφορα σενάρια συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, βγαίνει με παρέμβασή του και τοποθετεί ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στο τόξο της Συντήρησης, τα λόγια περιττεύουν.
«Δεν κρατάμε υποδεκάμετρο.
Έχουμε στηρίξει νομοσχέδια και πρωτοβουλίες και των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ και των κυβερνήσεων ΝΔ όταν κρίναμε ότι είναι προς το συμφέρον της μεσαίας τάξης και των μη προνομιούχων.
Δεν είμαστε μια κομπλεξική πολιτική δύναμη.
Μπορεί να διασταυρωθούμε, π.χ. με τον ΣΥΡΙΖΑ σε κάποια κοινωνικά αιτήματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα συμπορευτούμε πολιτικά ή εκλογικά.
Τα εκλογικά σενάρια είναι τυχοδιωκτικά, όταν ο κορωνοϊός παραμονεύει, ο τουρισμός και η εμπορική δραστηριότητα προσπαθούν να πάρουν μπρος» κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης