Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σαουδική Αραβία: Άρση των περιορισμών για τον κορωνοϊό και επιστροφή στην οικονομική κανονικότητα στις 21/6

Σαουδική Αραβία: Άρση των περιορισμών για τον κορωνοϊό και επιστροφή στην οικονομική κανονικότητα στις 21/6
Θα παραμείνουν περιορισμοί για θρησκευτικά προσκυνήματα, ταξίδια από το εξωτερικό και κοινωνικές συγκεντρώσεις άνω των 50 ατόμων.
Η Σαουδική Αραβία τερματίζει την πανεθνική απαγόρευση κυκλοφορίας και αίρει τους περιορισμούς για τις επιχειρήσεις από το πρωί της Κυριακής, (21/6/2020) μετά από τρεις μήνες lockdown για να εμποδίσει την εξάπλωση του κορωνοϊού, ανέφερε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SPA.
Η απαγόρευση της κυκλοφορίας θα αρθεί στις 6 π.μ. τοπική ώρα την Κυριακή.
Ωστόσο, θα παραμείνουν περιορισμοί για θρησκευτικά προσκυνήματα, ταξίδια από το εξωτερικό και κοινωνικές συγκεντρώσεις άνω των 50 ατόμων.
Το βασίλειο εισήγαγε αυστηρά μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού τον Μάρτιο, συμπεριλαμβανομένων 24ωρων απαγορεύσεων κυκλοφορίας στις περισσότερες πόλεις.
Τον Μάιο 2020, ανακοίνωσε ένα σχέδιο τριών φάσεων για την ελάφρυνση των περιορισμών στις μετακινήσεις και τα ταξίδια, με αποκορύφωμα την απαγόρευση της κυκλοφορίας που τερματίζεται στις 21 Ιουνίου.
Ο αριθμός των μολύνσεων από Covid -19 αυξήθηκε τις τελευταίες εβδομάδες μετά από χαλάρωση των περιορισμών κίνησης και ταξιδιού στις 28 Μαΐου, αναφέρει το Reuters.
Το βασίλειο κατέγραψε 154.223 περιπτώσεις του ιού και συνολικά 1.230 θανάτους.
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης