Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Το πρώτο θετικό κρούσμα στη Θεσπρωτία – Σε καραντίνα προσωπικό του νοσοκομείο Φιλιατών

Το πρώτο θετικό κρούσμα στη Θεσπρωτία – Σε καραντίνα προσωπικό του νοσοκομείο Φιλιατών
Βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό μια 52χρονη από την Παραμυθιά Θεσπρωτίας
Θετικό κρούσμα κορωνοϊού καταγράφηκε το τελευταίο 24ωρο στην Ήπειρο και συγκεκριμένα στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας.
Πρόκειται για 52χρονη από την Παραμυθιά η οποία νοσηλεύεται σε ειδικό θάλαμο στο Νοσοκομείο Φιλιατών και σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται η μεταφορά της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.
Ήδη, η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών της έχει ξεκινήσει, ενώ σε προσωρινή καραντίνα για προληπτικούς λόγους έχει τεθεί  το ιατρικό- νοσηλευτικό προσωπικό που ήλθε σε άμεση επαφή μαζί της κατά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο.
Το Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε ότι έχει γίνει απολύμανση σε όλους τους χώρους του και για λόγους ασφαλείας για μία εβδομάδα θα εξυπηρετεί μόνο επείγοντα περιστατικά.
Ειδικότερα, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι "λόγω του πρώτου επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού στην Παραμυθιά έχει ήδη γίνει απολύμανση σε όλους τους χώρους του Κέντρου Υγείας και είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥΥ για να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα.
Επίσης για λόγους ασφαλείας για μία εβδομάδα το Κέντρο Υγείας θα εξυπηρετεί ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ καθώς αναστέλεται η συνταγογράφηση και η εξέταση τακτικών περιστατικών, ενώ θα πραγματοποιηθεί και δεύτερη απολύμανση.
Επίσης αναστέλεται η λειτουργία των Περιφερικών Ιατρείων κατά το ίδιο χρονικό διάστημα!".
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης