Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Στη τελική ευθεία το Aquapolis στα Σπάτα - Στα 3,5 εκατ. ευρώ η επένδυση

tags :
Στη τελική ευθεία το Aquapolis στα Σπάτα - Στα 3,5 εκατ. ευρώ η επένδυση
Η δεύτερη φάση υλοποίησης του επενδυτικού πλάνου περιλαμβάνει την κατασκευή ξενοδοχειακής μονάδας δυναμικότητας 60 δωματίων με ορίζοντα ολοκλήρωσης εντός του 2021
Μέσα στον Ιούλιο, αντί του Ιουνίου που προέβλεπε το σχετικό χρονοδιάγραμμα αναμένεται να ανοίξει το Aquapolis, το νέο water park 14 στρεμμάτων που έχει αναπτυχθεί στα Σπάτα δίπλα στις εγκαταστάσεις του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου.
Σε συνεργασία με την Polin Waterparks, παγκόσμιο ηγέτη στην αγορά των πάρκων με νεροτσουλήθρες, η επένδυση ύψους 3,5 εκ ευρώ αποτελείται από 17 νεροτσουλήθρες θεματικά αναφερόμενες στα ζώα, εστιατόριο, καφέ και καταστήματα, σε οικόπεδο έκτασης 14 στρεμμάτων, δίπλα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, με την δυνατότητα να ψυχαγωγεί 150.000 επισκέπτες όλων των ηλικιών σε ετήσια βάση.
Ταυτόχρονα συνεχίζεται και η ανάπτυξη του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου στο οποίο θα ενταχθεί η Δεινοσαυρόπολη, το πρότυπο μουσείο εξέλιξης των ειδών.
Τα εκθέματα, ορισμένα με κινούμενους δεινόσαυρους έχουν ήδη αποκτηθεί από την Αττικό Θεματικό Πάρκο ΑΕ σε μια επένδυση ύψους 2.,5 εκ ευρώ και το έργο προβλέπεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2020 επενδύοντας ακόμα 0.5 εκ ευρώ.
Η τιμή του εισιτηρίου για μία οικογένεια (δύο ενήλικες και δύο παιδιά), θα είναι 68 ευρώ, θα είναι ανοικτό από τις 10:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ, ενώ θα υπάρχει δωρεάν πάρκινγκ, ξαπλώστρες με ομπρέλες και wifi, ενώ η χρέωση για ενοικίαση ντουλαπιού φύλαξης θα είναι στα 4 ευρώ.
Η δεύτερη φάση υλοποίησης του επενδυτικού πλάνου περιλαμβάνει την κατασκευή ξενοδοχειακής μονάδας δυναμικότητας 60 δωματίων με ορίζοντα ολοκλήρωσης εντός του 2021.
Η επένδυση ύψους 1,5 εκ ευρώ θα απευθύνεται κυρίως σε οικογένειες αλλά και Έλληνες και ξένους επισκέπτες που επιθυμούν να βρίσκονται κοντά στο αεροδρόμιο, το οποίο απέχει μόλις 10 λεπτά.
Το κύριο χαρακτηριστικό του ξενοδοχείου που θα το συνδέει και με το Ζωολογικό Πάρκο είναι η ειδική διαμόρφωση του lobby του σε χώρο που θα ζουν εκατοντάδες πεταλούδες καθιστώντας το μοναδικό του είδους ξενοδοχείο στην χώρα.

Ελένη Μπότα
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης