Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

XA: Απώλειες αναμένουν στο άνοιγμα οι αναλυτές με συνέχιση των επιλεκτικών τοποθετήσεων

tags :
XA: Απώλειες αναμένουν στο άνοιγμα οι αναλυτές με συνέχιση των επιλεκτικών τοποθετήσεων
Από σήμερα οι σταθμίσεις των μετοχών είναι με τη νέα τους σύνθεση και το ΧΑ αφήνει πίσω την «ταλαιπωρία» που υπέστη το τελευταίο διάστημα από αναδιαρθρώσεις δεικτών
Κατεύθυνση από τις αγορές του εξωτερικού αναμένεται να λάβει το ΧΑ στη σημερινή συνεδρίαση σύμφωνα με τους αναλυτές.
Στο εξωτερικό οι επενδυτές φαίνεται να ανησυχούν για τη νέα αύξηση των κρουσμάτων λόγω Covid-19 και αναμένεται να καταγράψουν απώλειες.
Απώλειες αναμένουν οι αναλυτές για το άνοιγμα του ΧΑ αλλά περιμένουν πως οι επιλεκτικές τοποθετήσεις των επενδυτών θα συνεχιστούν.
Από σήμερα οι σταθμίσεις των μετοχών είναι με τη νέα τους σύνθεση και το ΧΑ αφήνει πίσω την «ταλαιπωρία» που υπέστη το τελευταίο διάστημα από αναδιαρθρώσεις δεικτών.
Σημειώνεται πως σήμερα οι μετοχές της Τέρνα Ενεργειακής διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα ύψους 0,17 ευρώ ανά μετοχή που αντιστοιχεί σε μερισματική απόδοση 1,8%.
Παράλληλα η εβδομάδα έχει αρκετές αποκοπές μερισμάτων και αρκετές γενικές συνελεύσεις στις οποίες οι μέτοχοι θα κληθούν να εγκρίνουν διανομές μερισμάτων.

Eurobank Equities
Οι αγορές στο εξωτερικό αναμένεται να ανοίξουν με απώλειες λόγω των ανησυχιών για την αύξηση των κρουσμάτων του Covid-19 και πιστεύουμε πως οι ελληνικές μετοχές θα ανοίξουν χαμηλότερα.

Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να βρει ισορροπία γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών και να συνεχιστούν οι επιλεκτικές τοποθετήσεις.

Beta
Μία ήπια άνοδος θα μπορούσε να εκδηλωθεί στη σημερινή συνεδρίαση με επιλεκτικές τοποθετήσεις.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης