Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

XA: Συσσώρευση με ανοδικές διαθέσεις περιμένουν οι αναλυτές – Το βλέμμα στις αγορές του εξωτερικού

tags :
XA: Συσσώρευση με ανοδικές διαθέσεις περιμένουν οι αναλυτές – Το βλέμμα στις αγορές του εξωτερικού
Για σήμερα οι αναλυτές περιμένουν ανοδικό άνοιγμα καθώς οι ξένες αγορές εκτιμάται ότι θα κινηθούν ανοδικά λόγω της υποχώρησης των ανησυχιών για τον εμπορικό πόλεμο
Οι σημαντικές ειδήσεις εξακολουθούν να απουσιάζουν από την εγχώρια αγορά και έτσι οι επενδυτές θα συνεχίσουν να έχουν το βλέμμα τους στραμμένο στις αγορές του εξωτερικού.
Για σήμερα οι αναλυτές περιμένουν ανοδικό άνοιγμα καθώς οι ξένες αγορές εκτιμάται ότι θα κινηθούν ανοδικά λόγω της υποχώρησης των ανησυχιών για τον εμπορικό πόλεμο.
Στο εσωτερικό σήμερα κατοχυρώνουν δικαίωμα στο μέρισμα οι κάτοχοι μετοχών της Μυτιληναίος και Motor Oil και αύριο 24/6 θα διαπραγματεύονται χωρίς το σχετικό δικαίωμα.
Επιπλέον αύριο είναι η τελευταια μέρα διαπραγμάτευσης του ομολόγου των 300 εκατ. ευρώ της Μυτιληναίος το οποίο είχε επιτόκιο 3,1%.

Eurobank Equities
Για σήμερα περιμένουμε η αγορά να ανοίξει σε θετικό έδαφος, λόγω του υποστηρικτικού κλίματος στις παγκόσμιες αγορές από την υποχώρηση των ανησυχιών για τον εμπορικό πόλεμο.

Euroxx
Λόγω απουσίας σημαντικών ειδήσεων από το εσωτερικό, περιμένουμε μία ακόμη ήσυχη συνεδρίαση με κίνηση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών.

Beta
Η εγχώρια αγορά θα εμφανίσει διαθέσεις συσσώρευσης με επιλεκτικές τοποθετήσεις λόγω απουσίας σημαντικών ειδήσεων.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης