Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Αφιερωμένο στην φιλία και τον έρωτα το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Φιλοσοφία στην πράξη» του COSMOTE HISTORY HD

tags :
Αφιερωμένο στην φιλία και τον έρωτα το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Φιλοσοφία στην πράξη» του COSMOTE HISTORY HD
Το έργο του μινιμαλιστή φωτογράφου Γιώργου Διγαλάκη στο νέο επεισόδιο της σειράς «Οι κυνηγοί της αιωνιότητας»
Αφιερωμένο στην φιλία και τον έρωτα, είναι το τελευταίο επεισόδιο της σειράς « Φιλοσοφία στην πράξη », που προβάλλεται αυτή την εβδομάδα στο COSMOTE HISTORY HD.
Οι καλεσμένοι της εκπομπής Angie Hobbes, Συγγραφέας, Καθηγήτρια Δημόσιας Κατανόησης της Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ, Παύλος Κόντος, Καθηγητής στο Τμήμα Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πατρών και η Δρ. Νεκταρία Γληνού, Σχολική Ψυχολόγος στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, συζητούν σημαντικά φιλοσοφικά ερωτήματα που σχετίζονται με τις ανθρώπινες σχέσεις: πώς αγαπάμε, πώς επιλέγουμε φίλους, πόσο οι άλλοι συμβάλλουν στην ευτυχία μας, αλλά και πόσο σημαντική είναι η
δημιουργία δεσμών φιλίας για τους εφήβους, ώστε να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους και τους άλλους.
Το φινάλε της πρωτότυπης εκπομπής λόγου θα προβληθεί την Παρασκευή 26 Ιουνίου στις 22.00 στο COSMOTE HISTORY HD, ενώ όλα τα προηγούμενα επεισόδια είναι διαθέσιμα για δωρεάν on demand θέαση, μέσα από την υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.
Από το πρόγραμμα του COSMOTE HISTORY HD, αυτή την εβδομάδα, ξεχωρίζουν, επίσης:
- Το νέο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ «Οι κυνηγοί της αιωνιότητας» (Τρίτη 30/6, 21.00, COSMOTE HISTORY HD), το οποίο παρουσιάζει το έργο του μινιμαλιστή και «ερασιτέχνη»- όπως αυτοπροσδιορίζεται- φωτογράφου Γιώργου Διγαλάκη. Μέσα από τοπία με ομιχλώδεις ορίζοντες, ερημωμένα σπίτια, ναυάγια και με «πρωταγωνιστή» το υγρό στοιχείο, οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες του Γιώργου Διγαλάκη, καταφέρνουν να μετατρέψουν συνηθισμένα στιγμιότυπα σε αριστουργήματα τέχνης.
- Το δεύτερο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ «Χαμένοι Κόσμοι: Στα βάθη της Μαύρης Θάλασσας», το οποίο, μέσα από μία εξερεύνηση στο βυθό της Μαύρης Θάλασσας, αποκαλύπτει το αρχαιότερο ελληνικό «ακέραιο» ναυάγιο, που έχει βρεθεί ποτέ. Πρόκειται για ελληνικό εμπορικό πλοίο μήκους περίπου 23 μέτρων, το οποίο πιστεύεται ότι παρέμεινε στο βυθό για περισσότερα από 2.400 χρόνια. Η σειρά θα μεταδοθεί την Κυριακή 28/6, 21.00, στο πλαίσιο του μηνιαίου αφιερώματος του COSMOTE HISTORY HD, με τίτλο «Θησαυροί του βυθού».
- Η σειρά ντοκιμαντέρ «Ο κόσμος των Ελλήνων» του βραβευμένου σκηνοθέτη Άγγελου Φραντζή, στο πλαίσιο της οποίας θα μεταδοθούν αυτή την εβδομάδα δύο επεισόδια. Το πρώτο (Δευτέρα 29/6, 22.00) μάς μεταφέρει στο 323 π.Χ, όπου μετά τη διαίρεση της αυτοκρατορίας του Μεγάλου Αλέξανδρου δημιουργήθηκαν ελληνικά βασίλεια με γνωστότερα αυτά της Περγάμου, της Αιγύπτου και της Περσίας, ενώ το δεύτερο (Τετάρτη 1/7, 22.00) παρουσιάζει πώς το τέλος της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας (293 π.Χ) έδωσε τη θέση του σε έναν νέο πολιτισμό, που φέρει βαθιά μέσα του τη σφραγίδα των Ελλήνων, το Βυζάντιο. Και τα δύο επεισόδια θα μεταδοθούν στο COSMOTE HISTORY HD.
Τα επεισόδια όλων των σειρών είναι διαθέσιμα, μετά την προβολή τους, για δωρεάν on demand θέαση, στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης