Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

XA: Άνοιγμα σε αρνητικό έδαφος περιμένουν οι αναλυτές λόγω της πορείας των διεθνών αγορών

tags :
XA: Άνοιγμα σε αρνητικό έδαφος περιμένουν οι αναλυτές λόγω της πορείας των διεθνών αγορών
Οι ανησυχίες λόγω της αύξησης των κρουσμάτων δημιουργεί διάθεση αποφυγής ρίσκου – Τα αποτελέσματα των εταιρειών στο επίκεντρο
Με τις διεθνείς αγορές να καταγράφουν απώλειες καθώς οι επενδυτές ανησυχούν από την αύξηση των κρουσμάτων και φοβούνται για νέο κύμα πανδημίας, οι αναλυτές περιμένουν πως το ΧΑ θα παραμείνει σήμερα σε αρνητικό έδαφος.
Η εγχώρια ειδησεογραφία παραμένει φτωχή και δε δίνει τη δυνατότητα αυτονόμησης της αγοράς.
Στο επίκεντρο θα βρεθούν εταιρείες που έδωσαν ενημέρωση για την πορεία των δραστηριοτήτων στην τρέχουσα χρήση όπως η Τιτάν.
Η Τιτάν ενημέρωσε πως στους πρώτους πέντε μήνες ο τζίρος υποχώρησε 2,1%, τα EBITDA ενισχύθηκαν 5,5%, ενώ τα καθαρά κέρδη λόγω υψηλότερων φόρων και χρηματοοικονομικών εξόδων μειώθηκαν 9,1%.
Επίσης σήμερα μετά το κλείσιμο ανακοινώνει αποτελέσματα πρώτου τριμήνου η Aegean με τη διοίκηση ωστόσο να έχει ήδη ενημερώσει για ζημιές 110 εκατ. ευρώ σε επίπεδο προ φόρων.

Eurobank Equities
Οι ελληνικές μετοχές είναι πιθανό να παραμείνουν σε αρνητικό έδαφος καθώς οι διεθνείς αγορές φαίνεται πως έχουν μπει σε τάση αποφυγής ρίσκου λόγω της αύξησης των κρουσμάτων του Covid-19.

Euroxx
Περιμένουμε περαιτέρω πίεση στη σημερινή συνεδρίαση με χαμηλό όγκο συναλλαγών.

Beta
Η αγορά αναμένεται να ανοίξει χαμηλότερα σήμερα και να δοκιμάζει την ισχυρή στήριξη των 650 μονάδων, με τη διεθνή τάση να είναι ο βασικός καταλύτης στη σημερινή συνεδρίαση.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης