Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζαχαριάδης (ΣΥΡΙΖΑ): Κύκλοι εντός της ΝΔ έχουν αποφασίσει να βυθίσουν την χώρα στον βούρκο

Ζαχαριάδης (ΣΥΡΙΖΑ): Κύκλοι εντός της ΝΔ έχουν αποφασίσει να βυθίσουν την χώρα στον βούρκο
Ο Μητσοτάκης δεν θέλει να κάνει εκλογές, το ερώτημα είναι εάν μπορεί να τις αποφύγει είπε ο κ.Ζαχαριάδης
Τη θέση ότι κάποιοι κύκλοι εντός της ΝΔ έχουν αποφασίσει να βυθίσουν την χώρα στον βούρκο διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Ζαχαριάδης αναφερόμενος στην υπόθεση Παππά – Μιωνή.
«Το ζήτημα είναι γιατί κρίνει η από εκεί πλευρά, τέσσερα χρόνια μετά, ότι είναι στο όνομα της προστασίας του δημοσίου συμφέροντος ένας τέτοιος μαγνητοφωνημένος διάλογος να έρθει στην επικαιρότητα και γιατί δεν το έδωσε τότε.
Και δεύτερον, με ποια αξιοπιστία και με ποια φερεγγυότητα όταν μία κρατική υπόσταση και κρατική οντότητα με τη σοβαρότητα και το κύρος που έχει το Ισραήλ στα πράγματα της περιοχής μας, ζητά να γίνει μία τέτοια συνάντηση και συζήτηση, αυτή γίνεται, μαγνητοφωνείται και στη συνέχεια δίνεται στη δημοσιότητα.
Θεωρώ λοιπόν ότι κάποιοι κύκλοι εντός της ΝΔ έχουν αποφασίσει να βυθίσουν, σε συνεννόηση με άλλου είδους κέντρα, τη χώρα στον βούρκο επειδή δεν μπορούν να βγουν από τις ευθύνες τους, τις οικονομικές και τις κοινωνικές, για την επερχόμενη καταστροφή.
Και αυτά δεν τα λέω εγώ που είμαι ΣΥΡΙΖΑ, τα λέει ο κ. Σταϊκούρας που είναι ο υπουργός των Οικονομικών.
Μιλάει για μία δραματική και εκρηκτική ύφεση στο δεύτερο τρίμηνο του 2020.
Έχουν επιλέξει να πάμε σε μία μάχη χαρακωμάτων, η οποία αν θέλετε την προσωπική μου άποψη, κάνει κακό και στο περιεχόμενο της πολιτικής συζήτησης και εντέλει στον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται οι πολίτες τη λειτουργία της πολιτικής, των θεσμών και των πολιτικών των ίδιων» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Ζαχαριάδης.
«Νομίζω ότι ο ίδιος ο κ. Παππάς, και δεν θέλω να ερμηνεύσω τον κ. Παππά, έχει δώσει επαρκείς απαντήσεις και εξηγήσεις για αυτά τα ζητήματα. Τουλάχιστον εμένα με κάλυψαν απολύτως...
Όλα μπορεί και πρέπει να τα διερευνήσει η δικαιοσύνη, αν έχει γίνει, τι έχει γίνει, πώς έχει γίνει.
Ποτέ εμείς δεν έχουμε καταφερθεί κατά δικαστικών λειτουργών και σε αυτή και σε άλλες περιπτώσεις έχουμε μία απόλυτα θεσμική προσέγγιση στα πράγματα και σεβόμαστε τη δικαιοσύνη και τους δικαστικούς λειτουργούς, δεν τους νουθετούμε, δεν τους παροτρύνουμε.
Από εκεί και πέρα οι υποκλαπείσες συνομιλίες οι οποίες γίνονται σε ένα κλίμα το οποίο έχει διαφορετική υφή δεν μπορούν να μπαίνουν, ούτε να συμψηφίζονται με δηλώσεις επίσημες σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό, μεγάλης εμβέλειας» υπογράμμισε ο κ.Ζαχαριάδης.
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ο κ.Ζαχαριάδης είπε ότι εκτιμά πως από τον τρόπο που πολιτεύεται ο κ. Μητσοτάκης δεν θέλει να κάνει εκλογές.
«Το ερώτημα είναι αν μπορεί να τις αποφύγει. ¨
Το ερώτημα αυτό προκύπτει από τα δραματικά και εκρηκτικά στοιχεία της ελληνικής οικονομίας» υποστήριξε ο κ.Ζαχαριάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης