Τελευταία Νέα
Πολιτική

Διαψεύδει Παπαγγελόπουλο η Τσατάνη: Ουδέποτε δέχθηκα πιέσεις από τον πρώην πρωθυπουργό Α. Σαμαρά

Διαψεύδει Παπαγγελόπουλο η Τσατάνη: Ουδέποτε δέχθηκα πιέσεις από τον πρώην πρωθυπουργό Α. Σαμαρά
Η πρώην εισαγγελέας, κα Τσατάνη δια του δικηγόρου της, αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε ότι ουδέποτε δέχθηκε πιέσεις από τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για χειρισμούς της στην υπόθεση του Βατοπεδίου
Διαψεύδει τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο η πρώην Εισαγγελέας Εφετών Γεωργία Τσατάνη για ισχυρισμούς που ο πρώην υπουργός φέρεται να προέβαλε στην ειδική επιτροπή της Βουλής περί πιέσεων που είχαν ασκηθεί στην εισαγγελική λειτουργό από τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για συγκεκριμένη υπόθεση.
Η πρώην εισαγγελέας, δια του δικηγόρου της Θεμιστοκλή Σοφού και των συνεργατών του, αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε ότι ουδέποτε δέχθηκε πιέσεις από τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για χειρισμούς της στην υπόθεση του Βατοπεδίου, ενώ επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της σε βάρος του κ. Παπαγγελόπουλου.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Ως πληρεξούσιοι Δικηγόροι της κ. Γεωργίας Κων/νου Τσατάνη, Εισαγγελέως Εφετών Αθηνών ε.τ., δηλώνουμε ότι οι ισχυρισμοί του κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, τέως Αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης, ότι δήθεν του εκμυστηρεύθηκε πως «είχε δεχθεί πιέσεις από τον κ. Αντώνη Σαμαρά, μέσω απεσταλμένου του, για να προφυλακίσει τον Γιάννη Αγγέλου για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου» είναι παντελώς ανυπόστατοι και συκοφαντικοί, ότι η αήθης και θρασύτατη επίθεση την οποία εξαπολύει είναι αποκύημα νοσηρής φαντασίας, ότι αρνείται ρητώς και κατηγορηματικώς την ανωτέρω αναφορά του κ. Παπαγγελόπουλου, καθώς επίσης ότι ουδεμία σχέση είχε ή έχει με τον κ. Αντώνη Σαμαρά, πρώην Πρωθυπουργό.
Η κ. Γεωργία Κων/νου Τσατάνη επιφυλάσσεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την προάσπιση της τιμής και της υπόληψής της, επιφυλασσόμενη παντός εν γένει νομίμου δικαιώματός της».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης