Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ρόδος: Βρέθηκε δουλειά για τη μητέρα της 9χρονης που είχε λιποθυμήσει από την πείνα

tags :
Ρόδος: Βρέθηκε δουλειά για τη μητέρα της 9χρονης που είχε λιποθυμήσει από την πείνα
Με παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η μητέρα της 9χρονης που είχε λιποθυμήσει σε φούρνο της Ρόδου βρήκε δουλειά
Το περιστατικό της 9χρονης που λιποθύμησε από την πείνα σε φούρνο της Ρόδου και η οικονομική κατάσταση της μητέρας της που έχει μείνει άνεργη μετά το κλείσιμο του ξενοδοχείου στο οποίο και εργαζόταν, ευαισθητοποίησε και κινητοποίησε τόσο την τοπική κοινωνία όσο και τους θεσμικούς φορείς, ώστε να συνδράμουν για την ενίσχυση της γυναίκας σε τρόφιμα.
Ειδικότερα, κάτοικοι της Ρόδου καθώς και από άλλα νησιά ενδιαφέρθηκαν για την περίπτωση της μονογονεϊκής οικογένειας, επιθυμώντας να την στηρίξουν με κάθε τρόπο και μέσο, ενώ κάτοικος του νησιού που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, πλήρωσε την οφειλή της οικογένειας στη ΔΕΗ και έτσι αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στο σπίτι ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως ήταν αρκετοί εκείνοι που ενδιαφέρθηκαν για την αποπληρωμή του λογαριασμού.
Το πιο σημαντικό, όμως, είναι πως με παρέμβαση του Γιώργου Σταμάτη, Γενικού Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η γυναίκα αυτή κατάφερε να βρει δουλειά που ήταν και το βασικό της μέλημα.
Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή που το θέμα είδε το φως της δημοσιότητας, η ίδια έλεγε χαρακτηριστικά στον κύκλο της ότι δεν θέλει οικονομική στήριξη, απλά μία δουλειά, την οποία έχασε πριν από μερικούς μήνες όταν έκλεισαν και τα ξενοδοχεία.
Όλο το προηγούμενο διάστημα ζούσε με το επίδομα ειδικού σκοπού και παιδιού, όπως εξομολογήθηκε και η ίδια σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης