Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Πλαίσιο: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο, εξαμελές διοικητικό συμβούλιο

Πλαίσιο: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο, εξαμελές διοικητικό συμβούλιο
Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία Πλαiσιο Computers γνωστοποιεί ότι συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο, εξαμελές διοικητικό συμβούλιο
Ι. Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟΥ» και τον διακριτικό τίτλο «ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS A.E.Β.Ε.» (εφεξής καλουμένη ως «Εταιρεία»), γνωστοποιεί προς το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με τις παραγράφους 4.1.3.1 και 4.1.3.6 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπως ισχύει σήμερα, σε συνδυασμό με το άρθρο 17 παρ. 1 του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Απριλίου 2014, ότι το εκλεγέν από την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων, η οποία έλαβε χώρα την 25η Ιουνίου 2020, νέο εξαμελές (6μελές) Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας με πενταετή θητεία, σύμφωνα με το άρθρο 10 παρ. 3 του Καταστατικού αυτής, παρατεινόμενη μέχρι τη λήξη της προθεσμίας εντός της οποίας πρέπει να συνέλθει η αμέσως επόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση και μέχρι τη λήψη σχετικής απόφασης, συγκροτήθηκε αυθημερόν (25.06.2020) σε σώμα ως ακολούθως:
1. Γεώργιος Γεράρδος του Κωνσταντίνου, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος (εκτελεστικό μέλος).
2. Κωνσταντίνος Γεράρδος του Γεωργίου, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος (εκτελεστικό μέλος).
3. Γεώργιος Λιάσκας του Χαριλάου, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (μη εκτελεστικό Μέλος).
4. Αντιόπη-Aννα Μαύρου του Ιωάννη, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (μη εκτελεστικό Μέλος).
5. Φίλιππος Καραγκούνης του Αναστασίου, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (ανεξάρτητο μη εκτελεστικό Μέλος).
6. Ηλίας Κλης του Γεωργίου, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (ανεξάρτητο μη εκτελεστικό Μέλος).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης