Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σαμαράς: Κανένα παρακρατικό κύκλωμα δεν λειτουργεί χωρίς να το ξέρει ο επικεφαλής

Σαμαράς: Κανένα παρακρατικό κύκλωμα δεν λειτουργεί χωρίς να το ξέρει ο επικεφαλής
Από την αρχή της άθλιας αυτής υπόθεσης κατανόμασα τη συμμορία και τους είπα ότι "θα τους πάω μέχρι τέλους"
Θέση απέναντι στην υπόθεση της ηχογραφημένης συνομιλίας Παππά - Μιωνή έλαβε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς λέγοντας οτι "τα πέπλα προστασίας και η αίσθηση του ακαταδίωκτου τελείωσαν" υποστηρίζοντας οτι ο Αλέξης Τσίπρας γνώριζε τα πάντα.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Τα ΝΕΑ Σαββατοκύριακιο" ο πρώην πρωθυπουργός υποστηρίζει ότι "κανένα παραδικαστικό κύκλωμα δεν μπορεί να εκτελέσει τα σχέδιά του δίχως πρόθυμους επίορκους δικαστές και κανένα παρακρατικό κύκλωμα δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς να το ξέρει ο επικεφαλής".
"Από την αρχή της άθλιας αυτής υπόθεσης κατανόμασα τη συμμορία και τους είπα ότι "θα τους πάω μέχρι τέλους". Τότε ειρωνεύονταν. Τώρα κατέρρευσαν. Και όπως είδατε, στην Επιτροπή ο Ρασπούτιν και η παρέα του το έβαλαν στα πόδια.
Τώρα πια όλοι καταλαβαίνουν τι έγινε και όλοι αναγνωρίζουν τα πρόσωπα των σκευωρών. Σε λίγο η προανακριτική θα βγάλει το πόρισμά της. Τότε θα μιλήσω στη Βουλή για όλους και για όλα".
Σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις της ηχογραφημένης συνομιλίας Παππά-Μιωνή ο κ. Σαμαράς λέει: "Τι να πω εγώ; Τα είπε και τα παραδέχθηκε μόνος του ο γραφικός κ. Παππάς. Ό,τι εξηγήσεις και να προσπαθεί να δώσει αλλάζοντας θέσεις κάθε μέρα, δεν πείθουν κανένα. "Μαγαζί" και "παραμάγαζο", με ατζέντες, εκβιασμούς, απειλές, χυδαιότητες και συκοφαντίες, όλα για την "καρέκλα της εξουσίας"".
Σχολιάζοντας την ανακοίνωση της Αμερικανικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ότι δεν προκύπτει καμία εμπλοκή πολιτικού προσώπου στην έρευνά τους, ο πρώην πρωθυπουργός δηλώνει:"Αυτή είναι η πλήρης απόδειξη της σκευωρίας, και με τη βούλα της αμερικανικής κυβέρνησης. Αντί να ψάξουν από το 2017 τα κυκλώματα και τους λογαριασμούς του ιατρικού κόσμου, άλλαξαν την "ατζέντα". Στοχοποίησαν, υπό τις εντολές Ρασπούτιν, τους πολιτικούς αντιπάλους με σκοπο την εξυπηρέτηση των άθλιων σχεδίων του κ. Τσίπρα".
Τέλος, αναφερόμενος στα Ελληνοτουρκικά ο πρώην πρωθυπουργός τονίζει:" Η Τουρκία κοντεύει να "γκριζάρει" το μισό Αιγαίο" και προσθέτει πως για να αποφύγουμε μία σύγκρουση πρέπει να τους "πείσουμε ότι αν έμπρακτα παραβιάσουν τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα, είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι για όλα".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης