Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Διεθνής πιστοποίηση της για το Σύστημα Επιχειρησιακής Συνέχειας

tags :
Υδρόγειος Ασφαλιστική: Διεθνής πιστοποίηση της για το Σύστημα Επιχειρησιακής Συνέχειας
Η Υδρόγειος Ασφαλιστική έλαβε διεθνή πιστοποίηση για το ολοκληρωμένο Σύστημα Επιχειρησιακής Συνέχειας που έχει εκπονήσει και εφαρμόζει
Η Υδρόγειος Ασφαλιστική έλαβε διεθνή πιστοποίηση για το ολοκληρωμένο Σύστημα Επιχειρησιακής Συνέχειας που έχει εκπονήσει και εφαρμόζει, με στόχο την απρόσκοπτη λειτουργία της και την παροχή υψηλού επιπέδου ασφαλιστικών υπηρεσιών υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.
Οι σχετικές διαδικασίες υλοποιήθηκαν εσωτερικά από στελέχη της εταιρείας, η δε αξιολόγηση έγινε από τον ανεξάρτητο, διαπιστευμένο φορέα πιστοποίησης ISONIKE Ltd. και η Υδρόγειος Ασφαλιστική  πιστοποιήθηκε σύμφωνα με το ISO 22301:2019, το πλέον αναγνωρισμένο διεθνές πρότυπο συστημάτων διαχείρισης επιχειρησιακής συνέχειας.
Η πιστοποίηση αποτελεί αναγνώριση της διαχρονικής επένδυσης της εταιρείας στον κρίσιμο αυτό τομέα και της αποτελεσματικότητας του σχεδίου επιχειρησιακής συνέχειας που έχει αναπτύξει και εφαρμόζει.
Το σχέδιο εστιάζει στην προληπτική θωράκιση της ανθεκτικότητας της εταιρείας απέναντι σε κάθε είδους έκτακτα γεγονότα που ενδέχεται να επηρεάσουν τη λειτουργία της και υλοποιείται μέσα από ένα πλέγμα κατάλληλων πολιτικών και διαδικασιών, συνεχούς εκπαίδευσης του προσωπικού, τακτικών επιχειρησιακών ασκήσεων καθώς και σημαντικών επενδύσεων σε τεχνολογία και σύγχρονα συστήματα ανάκαμψης.
Το σχέδιο αξιοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και κατά την τρέχουσα συγκυρία του Covid-19.  
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Υδρογείου Ασφαλιστικής, κ. Παύλος Κασκαρέλης, συνεχάρη και ευχαρίστησε τα στελέχη της εταιρείας που έφεραν σε πέρας το έργο.
«Με την εφαρμογή του διεθνώς πλέον πιστοποιημένου συστήματος επιχειρησιακής συνέχειας, η Υδρόγειος Ασφαλιστική συνεχίζει να κάνει πράξη την ασφαλιστική της αποστολή, διασφαλίζοντας, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, την αδιάλειπτη παροχή των υπηρεσιών της προς τους ασφαλισμένους και συνεργάτες της και την ασφάλεια των ανθρώπων της» δήλωσε σχετικά.

antonisvasilopoulos@gmail.com

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης