Τελευταία Νέα
Speculator

Πήδηξαν όλοι από το καράβι της εκπροσώπησης της Creta Farms (και ο Χουρδάκης)

tags :
Πήδηξαν όλοι από το καράβι της εκπροσώπησης της Creta Farms (και ο Χουρδάκης)
Τι σημαίνει η ομαδική …  έξοδος - Το παρασκήνιο αλλαγής της διεύθυνσης κατοικίας Τσίρμπα
Δεν πέρασαν παρά ελάχιστες ημέρες από τη συζήτηση της αίτησης συμφωνίας συνδιαλλαγής της Creta Farms αλλά και των εγγράφων που κατατέθηκαν στο δικαστήριο που δείχνουν βροχή προσφυγών και μηνύσεων αλλά και κινητικότητα από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου και «εξαφανίστηκαν» όλοι οι εκπρόσωποι της πολύπαθης κρητικής εταιρίας.
Το γεγονός δεν αποκλείεται να σχετίζεται με τους κινδύνους ευθυνών που συνεπάγεται η παραμονή στην εταιρία.
Ειδικότερα με πρακτικό ΔΣ που δημοσιεύτηκε στο ΓΕΜΗ με ημερομηνία 18 Ιουνίου ο μόνος που εκπροσωπεί πλέον την Creta Farms είναι ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Δημήτριος Τσίρμπας ενώ υπάρχει και ένας αγορανομικός υπεύθυνος ο κ. Μαργαρίτης Νεκτάριος Χατζηκωνσταντίνος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από τη Γενική Συνέλευση της 14ης Ιανουαρίου και το πρακτικό ΔΣ της ίδιας ημέρας στην εκπροσώπηση της εταιρίας μετείχαν οι Δημ. Τσίρμπας, Μιχ. Χουρδάκης, Θ. Γιαννούτσος,  Βαλ. Απέργης, Αν. Τραυλός, Παρ. Σεφέρη και Ελλ. Πόρποδα.
Οι τέσσερις τελευταίοι είχαν αρμοδιότητες εκπροσώπησης από τη Γενική Συνέλευση της 26ης Ιουνίου 2019 όπου είχε εκλεγεί Διευθύνων Σύμβουλος ο κ. Εμμανουήλ Δομαζάκις.
Αυτό όμως παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι η αφαίρεση της εκπροσώπησης από τον κ. Μιχάλη Χουρδάκη ο οποίος εκτελεί χρέη CRO της Creta Farms από το καλοκαίρι του 2019.
Άραγε η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί καρατόμηση του CRO ή προσπάθεια αποποίησης ευθυνών του τελευταίου ο οποίος έχει αναλάβει να ελέγχει την οικονομική λειτουργία και την αναδιοργάνωση της εταιρίας για λογαριασμό των τραπεζών και σε συμφωνία με τους βασικούς μετόχους με βάση του MOU που υπεγράφη το καλοκαίρι του 2019;
Άραγε η εξέλιξη έχει σχέση με το πόρισμα της Deloitte όπου υπήρξε παραδοχή στο δικαστήριο που συζητήθηκε η αίτηση συμφωνίας συνδιαλλαγής ότι έχει παραληφθεί «αλλά είναι draft και εμπιστευτικό»;
Σημειωτέον ότι με ανάρτηση στο ΓΕΜΗ δηλώθηκε «νέα διεύθυνση κατοικίας του Διευθύνοντος Συμβούλου» του κου Τσίρμπα.
Στην προηγούμενη που είχε δηλώσει πάντως δεν μπορούσε να ανευρεθεί ούτε από τις δικαστικές αρχές που διεξάγουν την έρευνα μετά από τις μηνυτήριες αναφορές του κ. Κ Δομζαζάκη και είχε χαρακτηριστεί αγνώστου διαμονής!!!

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης