Αντώνης Σιγάλας (Δήμαρχος Θήρας): Κομβικής σημασίας για τον τουρισμό είναι η διαχείριση της πανδημίας

Αντώνης Σιγάλας (Δήμαρχος Θήρας): Κομβικής σημασίας για τον τουρισμό είναι η διαχείριση της πανδημίας
Ο δήμαρχος Θήρας μιλά για τις τρεις πρώτες πτήσεις της φετινής τουριστικής σεζόν, από Γαλλία, Γερμανία και Ολλανδία, που δίνουν το σήμα της επανεκκίνησης του τουρισμού στη Σαντορίνη
Για τις τρεις πρώτες πτήσεις της φετινής τουριστικής σεζόν, από Γαλλία, Γερμανία και Ολλανδία, που δίνουν το σήμα της επανεκκίνησης του τουρισμού στη Σαντορίνη, αλλά και για το πλήγμα που έχουν δεχθεί οι οινοποιοί του νησιού εξαιτίας της πανδημίας μιλά σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, «Τρίποντο στην οικονομία», στον Alpha 98,9, ο Αντώνης Σιγάλας, δήμαρχος Θήρας.
«Φυσικά πέρυσι είχαμε 60 πτήσεις από το εξωτερικό και σήμερα ξεκινάμε με 3. Μετά τις 15 Ιουλίου αρχίζει η εκτίμηση να γίνεται πολύ καλύτερη. Δεν μιλάμε τώρα για πληρότητες 10%-15% για όσους έχουν ανοίξει από τις 15 Ιουνίου, όμως, από την 1η Ιουλίου έχουμε μια ανοδική τάση. Όλα θα εξαρτηθούν, για να είμαστε σοβαροί και να πατάμε στη γη, από τη διαχείριση της πανδημίας και την τήρηση των μέτρων. Είναι κομβικό το σημείο αυτό», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Θήρας.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ: https://www.alpha989.com/Interview.aspx?a_id=86661

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS