Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Swedish Dicks: Η κωμική σειρά του Πίτερ Στορμάρε στην COSMOTE TV

tags :
Swedish Dicks: Η κωμική σειρά του Πίτερ Στορμάρε στην COSMOTE TV
Πρεμιέρα την Τετάρτη 8/7 στις 23.00 με back2back μετάδοση όλων των επεισοδίων της 1 ης και 2 ης σεζόν στο COSMOTE SERIES HD - Όλα τα επεισόδια θα είναι ταυτόχρονα διαθέσιμα δωρεάν στην on demand υπηρεσία COSMOTE TV Plus
Η κωμική σειρά «Swedish Dicks», με δημιουργό και πρωταγωνιστή τον Σουηδό ηθοποιό Πίτερ Στορμάρε (Prison Break, Fargo movie, Minority Report, American Gods, Teenage Mutant Ninja Turtles) προστίθεται από τις 8 Ιουλίου στο πρόγραμμα του COSMOTE SERIES HD, του αφιερωμένου σε σειρές καναλιού της COSMOTE TV.
Στην πρεμιέρα της σειράς (8/7, 23.00) θα προβληθούν back2back όλα τα επεισόδια της 1ης και της 2ης σεζόν, ενώ θα είναι ταυτόχρονα διαθέσιμα -όλα μαζί-μέσα από την δωρεάν on demand υπηρεσία COSMOTE TV Plus.
Στη σειρά, η οποία είναι εμπνευσμένη από αντίστοιχη τηλεοπτική σειρά της Σουηδίας, ο Πίτερ Στορμάρε υποδύεται έναν πρώην κασκαντέρ, τον Ίνγκμαρ, ο οποίος εργάζεται- χωρίς άδεια- σαν ιδιωτικός ντεντέκτιβ στο Λος Άντζελες. Όταν γνωρίζεται με τον πρώην DJ Άξελ (Γιόχαν Γκλανς), αποφασίζουν να ιδρύσουν το γραφείο εξιχνίασης υποθέσεων «Swedish Dicks».
Στην προσπάθειά τους να λύσουν τις υποθέσεις που αναλαμβάνουν μπλέκουν σε κωμικοτραγικές καταστάσεις, ενώ βρίσκονται αντιμέτωποι με την Τζέιν Μακ Κίνει (Τρέισι Λορντς), ιδιοκτήτρια του μεγαλύτερου γραφείου ντετέκτιβ στο Λος Άντζελες. Στο «Swedish Dicks» συμμετέχουν επίσης ο Κιάνου Ρίβς (The Matrix, Constantine, The Lake House), η Τζέιν Λέβι (Don’t Breathe, What If, Zoey’s Extraordinary Playlist) και η Ελληνίδα ηθοποιός Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.
Μαζί με τον Πίτερ Στορμάρε τη σειρά υπογράφουν οι Γκλεν Λαντ, Πίτερ Σετμαν και Άντριου Λόουερι, ενώ στην ομάδα των παραγωγών συναντάμε και την Ελληνίδα Δωροθέα Πασχαλίδου.

Image
Image

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης