Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Folli Follie: Στις 7/7 η ανακοίνωση της ετήσιας οικονομικής έκθεσης για τη χρήση του 2018

tags :
Folli Follie: Στις 7/7 η ανακοίνωση της ετήσιας οικονομικής έκθεσης για τη χρήση του 2018
Folli Follie: Στις 7 Ιουλίου η ανακοίνωση της ετήσιας οικονομικής έκθεσης
Η εταιρεία με την επωνυμία «Folli Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία» και τον διακριτικό τίτλο FF GROUP (εφεξής η «Εταιρεία») παρουσιάζει προς το επενδυτικό κοινό τις μη ελεγμένες καταστάσεις συνολικού εισοδήματος και χρηματοοικονομικής θέσης σε εταιρικό και ενοποιημένο επίπεδο για την χρήση που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2018.
Η δημοσίευση της ετήσιας οικονομικής έκθεσης της Εταιρείας για την εν λόγω χρήση θα λάβει χώρα στις 7 Ιουλίου 2020.
Σημειώνεται ότι τα δημοσιευόμεναοικονομικά στοιχεία δεν περιλαμβάνουν τα αποτελέσματα της τελούσας σε καθεστώς διαχείρισης (administration) θυγατρικής Links (London) Limited.
Η ενοποίηση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Links (London) Limited κατέστη αδύνατηλόγω των σημαντικών δυσχερειών που αντιμετώπισε η Εταιρεία στην λήψη στοιχείων από τους Administrators.
Η σημερινή Διοίκηση προσπαθεί να επιλύσει το εν λόγω θέμα.
Η παρούσα ανακοίνωση δημοσιεύεται από την Folli Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία σύμφωνα με τον Κανονισμό για την Κατάχρηση της Αγοράς (EΕ) 596/2014 (MAR) και τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Περιέχει πληροφόρηση που εμπίπτει στην έννοια της προνομιακής πληροφορίας για τους σκοπούςτου άρθρου 7 του MAR.
Για τους σκοπούς του MARκαι του άρθρου 2 του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2016/1055 της Επιτροπής, το υπεύθυνο πρόσωπο για την δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης για λογαριασμό της Εταιρείας είναι η κα.  Μανταλένα Κασιδιαροπούλου, τουΤμήματος ΕπενδυτικώνΣχέσεων.
Image
Image
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης