Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Τι δείχνει η διαγραμματική εικόνα επιλεγμένων μετοχών από τη μικρομεσαία κεφαλαιοποίηση

tags :
Τι δείχνει η διαγραμματική εικόνα επιλεγμένων μετοχών από τη μικρομεσαία κεφαλαιοποίηση
Τέσσερα διαγράμματα που δείχνουν πως οι μετοχές βρίσκονται σε σημαντικές αντιστάσεις, οι οποίες αν διασπαστούν ανοδικά θα μπορούσαν να δώσουν σημαντικές υπεραξίες 
Ασχέτως θεμελιωδών μεγεθών και με βάση τη χθεσινή κίνηση συγκεκριμένων εταιρειών της λεγόμενης περιφέρειας, μια ματιά στη διαγραμματική τους εικόνα αποκαλύπτει την «κρισιμότητα» των σημείων που διαπραγματεύονται.
Υπενθυμίζεται χθες πως και λόγω της σημαντικής κίνησης της αγοράς σε υψηλότερα επίπεδα, κάποιες μετοχές από τη μικρομεσαία κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκαν σημαντικά, τραβώντας τα βλέμματα επενδυτών που δραστηριοποιούνται στην λόγω κατηγορία.
Πιο συγκεκριμένα μεταξύ των μετοχών που ξεχώρισαν ήταν η Κέκροψ, η Ιντρακόμ, η Άβαξ και η Κυριακούλης.
Και τα 4 διαγράμματα δείχνουν πως οι μετοχές βρίσκονται σε σημαντικές αντιστάσεις, οι οποίες αν διασπαστούν ανοδικά θα μπορούσαν να δώσουν σημαντικές υπεραξίες στους κατόχους μετοχών.
Σήμερα ωστόσο, δεν επαναλαμβάνεται η χθεσινή εικόνα.
Πιο αναλυτικά η Κέκροψ διέσπασε με δύναμη τον εκθετικό κινητό μέσο των 100 ημερών αλλά πέρασε πάνω και από τον αντίστοιχο των 200 ημερών χωρίς ωστόσο να απομακρυνθεί.
Επιπλέον τα 1,87 ευρώ που βρίσκεται σήμερα αποτελούν σημαντική αντίσταση.
Image
Η Άβαξ βρίσκεται πάνω στον εκθετικό των 100 ημερών.
Image
Πάνω σε σημαντική αντίσταση αλλά και ακριβώς πάνω στον εκθετικό των 100 ημερών κινείται η Ιντρακόμ.
Image
Τέλος η Κυριακούλης έκλεισε χθες στα 1,21 ευρώ σημείο που αποτελεί καλή αντίσταση και σήμερα με μικρό όγκο υποχωρεί στα 1,16 ευρώ.
Image
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης