Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Τάση από το εξωτερικό και χαμηλό όγκο συναλλαγών περιμένουν οι αναλυτές

tags :
ΧΑ: Τάση από το εξωτερικό και χαμηλό όγκο συναλλαγών περιμένουν οι αναλυτές
Απουσιάζουν οι σημαντικές ειδήσεις που θα μπορούσαν να δώσουν κατεύθυνση και να οδηγήσουν το ΧΑ σε ανάκαμψη άνω των 680 μονάδων
Η απουσία σημαντικών ειδήσεων από το εσωτερικό και οι σταθεροποιητικές τάσεις που αναμένονται για τις αγορές της Ευρώπης, αναμένεται να οδηγήσουν σε μία συνεδρίαση χωρίς τάση στο ξεκίνημα σήμερα και με χαμηλό όγκο συναλλαγών, σύμφωνα με τους αναλυτές.
Από τη μία οι επενδυτές εξακολουθούν να αισιοδοξούν για την ανάκαμψη των οικονομιών και από την άλλη η αύξηση των αριθμών των κρουσμάτων του Covid-19 δημιουργεί ανησυχίες.
Στο επίκεντρο θα βρεθεί η μετοχή του ΑΔΜΗΕ, ο οποίος ανακοίνωσε χθες μετά το κλείσιμο αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης.

Eurobank Equities
Για σήμερα οι μετοχές της Ευρώπης αναμένεται να ανοίξουν σταθεροποιητικά με τους επενδυτές να συνεχίζουν να «ζυγίζουν» την αισιοδοξία για την ανάκαμψη με τις ανησυχίες αναφορικά με την αύξηση των κρουσμάτων του Covid-19.

Euroxx
Λόγω απουσίας καταλυτών περιμένουμε μία συνεδρίαση χωρίς τάση σήμερα με χαμηλούς όγκους συναλλαγών.

Beta
Για τη σημερινή συνεδρίαση η αισιοδοξία για την παγκόσμια ανάκαμψη σε συνδυασμό με τις θετικές ενδείξεις από τις ΗΠΑ συμβάλλουν στο ράλι, αν και με ηπιότερο ρυθμό για την ελληνική αγορά μετοχών.
Μία τεχνική αντίδραση μετά από δύο συνεδριάσεις απωλειών θα μπορούσε να εκδηλωθεί σήμερα.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης