Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Νέοι κανόνες της Airbnb για επισκέπτες κάτω των 25 ετών

tags :
Νέοι κανόνες της Airbnb για επισκέπτες κάτω των 25 ετών
Η νέα πολιτική έρχεται παράλληλα με την εκστρατεία της Airbnb για την προώθηση των ταξιδιών πιο κοντά στο σπίτι
Με στόχο να αποτρέψει τα πάρτι, η Airbnb θα σταματήσει να νοικιάζει ολόκληρα σπίτια σε ορισμένους επισκέπτες στις ΗΠΑ κάτω των 25 ετών.
Ήδη από την καθιέρωση αυτής της πολιτικής στον Καναδά, ο αριθμός των πάρτι επισκεπτών κάτω των 25 ετών, παρουσίασε σημαντική μείωση.


Airbnb: Οι νέοι κανόνες για επισκέπτες κάτω των 25 ετών
  • Οι επισκέπτες των ΗΠΑ κάτω των 25 ετών με λιγότερες από τρεις θετικές κριτικές δεν μπορούν να κάνουν κράτηση για ολόκληρο σπίτι που βρίσκεται κοντά στο σημείο όπου ζουν.
  • Αυτοί οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν κράτηση για οποιοδήποτε είδος καταχώρισης εκτός της περιοχής τους.
  • Όλοι οι επισκέπτες κάτω των 25 ετών εξακολουθούν να είναι ελεύθεροι να κάνουν κράτηση για ιδιωτικά δωμάτια και δωμάτια ξενοδοχείου μέσω της Airbnb, ανεξάρτητα από το που ζουν.
  • Οι νεότεροι επισκέπτες με τουλάχιστον τρεις θετικές κριτικές και χωρίς αρνητικές κριτικές για το Airbnb δεν υπόκεινται σε αυτόν τον περιορισμό. Και είναι ευπρόσδεκτοι να συνεχίσουν να κάνουν κράτηση για ολόκληρες καταχωρίσεις σπιτιών στην περιοχή τους.
Η νέα πολιτική έρχεται παράλληλα με την εκστρατεία της Airbnb για την προώθηση των ταξιδιών πιο κοντά στο σπίτι. Λόγω της πανδημίας αυτό το καλοκαίρι, έχουν αυξηθεί τα εσωτερικά ταξίδια.
«Η μείωση του αριθμού των μη εξουσιοδοτημένων πάρτι στο Airbnb ήταν πάντα προτεραιότητα και είναι πιο σημαντικό τώρα από ποτέ, υπογραμμίζει σε δήλωση της η εταιρεία.
Με τις εντολές δημόσιας υγείας σε ολόκληρη τη χώρα, αναλαμβάνουμε ενέργειες για την υποστήριξη ασφαλών και υπεύθυνων ταξιδιών στις ΗΠΑ».

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης