Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) αξιολόγησε τα ξενοδοχεία της Phāea Resorts με βάση την υπηρεσία Safe Restart

tags :
Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) αξιολόγησε τα ξενοδοχεία της Phāea Resorts με βάση την υπηρεσία Safe Restart
Ο έλεγχος Safe Restart πραγματοποιείται αποκλειστικά σε εν λειτουργία ξενοδοχεία και σε τιμές κόστους
Τα ξενοδοχεία Agapi Beach Resort, Cretan Malia Park, a member of Design Hotels™ της εταιρείας Phāea Resorts αξιολόγησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD), στα πλαίσια της υπηρεσίας Safe Restart που διαθέτει ο Φορέας.
Αναμένεται τις επόμενες ημέρες, κατά το άνοιγμά του στις 15 Ιουλίου, η αξιολόγηση του Blue Palace, a Luxury Collection Resort and Spa της ιδίας εταιρείας.
H αξιολόγηση των παραπάνω ξενοδοχείων, μιας από τις κορυφαίες ξενοδοχειακές εταιρείες της Κρήτης, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της εμπιστοσύνης στην υπηρεσία Safe Restart που διαθέτει η TÜV HELLAS (TÜV NORD) και έρχεται σε συνέχεια της πολυετούς συνεργασίας των Phāea Resorts με τον μεγαλύτερο Φορέα Επιθεωρήσεων και Πιστοποιήσεων στην Ελλάδα.
Ο έλεγχος Safe Restart πραγματοποιείται αποκλειστικά σε εν λειτουργία ξενοδοχεία και σε τιμές κόστους, από στελέχη της TÜV HELLAS (TÜV NORD) τα οποία διαθέτουν μακρόχρονη εμπειρία σε Επιθεωρήσεις Συστημάτων Διαχείρισης Ξενοδοχειακών Μονάδων και κατάταξης καταλυμάτων σε αστέρια. Επιπλέον, η εξειδικευμένη υπηρεσία του Φορέα Πιστοποίησης βασίζεται σε Εθνικές Νομοθετικές Απαιτήσεις και Κατευθυντήριες Οδηγίες και Συστάσεις και κατευθυντήριες οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παράλληλα, έχοντας ολοκληρώσει τον έλεγχο, η TÜV HELLAS (TÜV NORD) εκδίδει αναλυτική αναφορά που περιλαμβάνει τη συμμόρφωση των εταιρειών και των εγκαταστάσεων με τις τρέχουσες νομοθετικές απαιτήσεις.
Η κ. Uxue Αzpiroz, Vice President Food και Διευθύντρια Γραφείου Κρήτης της TÜV HELLAS (TÜV NORD) δήλωσε σχετικά: «Η αξιολόγηση των ξενοδοχείων της Phāea Resorts με βάση την υπηρεσία Safe Restart έρχεται ως επιστέγασμα της συνεργασίας με τα ξενοδοχεία της εταιρείας που ξεκίνησε το 2002. Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) ξεκίνησε προσφέροντας υπηρεσίες πιστοποίησης στα συστήματα διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας των τροφίμων και πλέον συνεργάζεται με τη Phāea Resorts σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών του Φορέα μας όπως στην κατάταξη σε αστέρια και στις τεχνικές επιθεωρήσεις των ανελκυστήρων και των παιδικών χαρών. Η έμπρακτη δέσμευση της διοίκησης και του συνόλου των στελεχών και εργαζομένων της Phāea Resorts για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων αλλά και την παροχή υπηρεσιών υψηλότατης ποιότητας την κατατάσσουν στην κορυφή των τουριστικών προορισμών.
Ο κ. Χαράλαμπος Φωσκολάκης, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας τόνισε σχετικά: «Η εταιρεία Phāea Resorts, έχει εργαστεί συστηματικά για την προετοιμασία επαναλειτουργίας των ξενοδοχείων της τον Ιούλιο του 2020, με έμφαση στην υγειονομική θωράκισή τους με πρωτόκολλα υγιεινής και λειτουργίας, σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία, τον ΕΟΔΥΥ, τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Παράλληλα, προχωρήσαμε στην εξειδικευμένη αξιολόγηση “SAFE RESTART” της TÜV HELLAS (TÜV NORD), για τα 3 ξενοδοχεία της εταιρείας˙ Cretan Malia Park, a member of Design Hotels™, Agapi Beach Resort και Blue Palace, a Luxury Collection Resort and Spa, για την ασφαλή επανεκκίνησή τους και τη διασφάλιση του μέγιστου βαθμού της επιχειρησιακής ετοιμότητας στη λειτουργία. Στην έναρξη της λειτουργίας των ξενοδοχείων την 1η Ιουλίου 2020, πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες
επιθεωρήσεις για την λήψη της αναλυτικής αναφοράς και της Βεβαίωσης Συμμόρφωσης.
Μετά από μια περίοδο έντονης προετοιμασίας, είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για τη λήψη της εξειδικευμένης αξιολόγησης “SAFE RESTART” της TÜV HELLAS (TÜV NORD), η οποία πιστοποιεί την ετοιμότητα μας να περιορίσουμε στο ελάχιστο τον κίνδυνο μετάδοσης του υιού και να συμβάλλουμε και εμείς από τη πλευρά μας στην ασφαλή επανεκκίνηση του τουρισμού στη χώρα μας».
Image

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης