Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πρώην υπουργός της Ουκρανίας η Aleksandra Klitina παρουσίασε το νέο της κόμμα με μαγιό

tags :
Πρώην υπουργός της Ουκρανίας η Aleksandra Klitina παρουσίασε το νέο της κόμμα με μαγιό
Αποφάσισα να παλέψω για την αλήθεια γιατί αυτοί οι ηλίθιοι που φορούν παντελόνι είναι απελπισμένοι ανέφερε η Ουκρανή πολιτικός
Η πρώην υπουργός της Ουκρανίας ανακοίνωσε ότι ιδρύει νέο κόμμα για την καταπολέμηση της διαφθοράς των "ηλίθων που φορούν παντελόνι"
Η πρώην αναπληρωτής υπουργός υποδομών της Ουκρανίας, Aleksandra Klitina (Αλεξάντρα Κλιτίνα), κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα βίντεο για την δημιουργία ενός νέου πολιτικού κόμματος, στο οποίο παρουσιάστηκε με φοράει μπικίνι.
Η Aleksandra Klitina, 37 ετών, προφανώς ξέρει πώς να προσελκύσει τους οπαδούς της παρουσιάζοντας ένα νέο πολιτικό κόμμα με την ονομασία «Ουκρανία ενάντια στη διαφθορά».
Στο σύντομο video, η Aleksandra Klitina φοράει ένα μαγιό, ενώ δίνει την πολιτική της ομιλία σε εξωτερικούς χώρους.
«Αποφάσισα να παλέψω για την αλήθεια γιατί αυτοί οι ηλίθιοι που φορούν παντελόνι είναι απελπισμένοι», διακήρυξε, υποσχόμενη ότι το κόμμα της «θα ασχοληθεί επιτέλους με αυτές τις ανδρικές πολιτικές πόρνες».
Πιστεύουν ότι αν έχουν κάτι στο παντελόνι τους, αρκεί να είναι επιτυχημένοι και να κακοποιούν γυναίκες.  
Αλλά οι γυναίκες είναι εκατό φορές πιο έξυπνες και εκατό φορές πιο ειλικρινείς από εσάς
Ωστόσο το πολιτικό κόμμα της δεν έχει πολλά μέλη.
Απολύθηκε από τη θέση του υφυπουργού υποδομών τον Νοέμβριο του 2019.
Πριν από την απόλυση της, πραγματοποιήθηκαν δύο διαδικτυακές διαρροές, οι οποίες έγιναν πρωτοσέλιδα στα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης.
Πρώτον, οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος του Προέδρου Volodymyr Zelensky μαγνητοσκοπήθηκαν λέγοντας ότι η Klitina έφτασε στην θέση της αυτή μέσω της κρεβατοκάμαρας.
Στη συνέχεια έγινε θύμα φάρσας που είπε ότι το αφεντικό της ήταν διεφθαρμένο και ότι θα έκανε έναν πολύ καλύτερο υπουργό υποδομής από αυτόν », δήλωσε η Russian Times.
https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/Aleksandra%20Klitina.png?itok=QJlSsttI
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης