Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Κυριάκος Ποζρικίδης (ΔΕΘ Helexpo): Η φετινή ΔΕΘ είναι το σημαντικότερο οικονομικό και εμπορικό γεγονός της Ευρώπης

tags :
Κυριάκος Ποζρικίδης (ΔΕΘ Helexpo): Η φετινή ΔΕΘ είναι το σημαντικότερο οικονομικό και εμπορικό γεγονός της Ευρώπης
Ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ Helexpo Α.Ε. μιλά για τη φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, το σημαντικότερο οικονομικό και εμπορικό γεγονός του έτους, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για ολόκληρη την Ευρώπη
Για τη φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, το σημαντικότερο οικονομικό και εμπορικό γεγονός του έτους, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για ολόκληρη την Ευρώπη, καθώς θα είναι η πρώτη επίσημη συμμετοχή της Γερμανίας σε Έκθεση στη μετά-Covid εποχή μιλά σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9, ο Κυριάκος Ποζρικίδης, διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ Helexpo Α.Ε., τονίζοντας ότι φέτος η βαρύτητα θα δοθεί στο business κομμάτι, στις συναντήσεις B2B, και στο πολιτικό κομμάτι.
«Κυρίως θέλουμε να φέρουμε σε επαφή γερμανικές με ελληνικές επιχειρήσεις και οι τομείς στους οποίους εστιάζουμε είναι η ηλεκτροκίνηση, οι νέες τεχνολογίες και η ανακύκλωση, είναι, δηλαδή, ό,τι θα απασχολήσει το αύριο, όχι της χώρας μας, αλλά του πλανήτη μας. Εκεί είναι το focus», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Κυριάκος Ποζρικίδης. «Μέχρι στιγμής είναι 70 οι εκθέτες του γερμανικού περιπτέρου», συμπληρώνει.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ: http://www.alpha989.com/Interview.aspx?a_id=86757

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης