Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Τελευταία μέρα για αιτήσεις Κοινωνικού Τουρισμού

tags :
Τελευταία μέρα για αιτήσεις Κοινωνικού Τουρισμού
Συνολικά, προβλέπεται να χορηγηθούν 370.000 επιταγές, πάνω από 2,5 φορές περισσότερες σε σχέση με την περασμένη χρονιά και ο προϋπολογισμός του προγράμματος αναμένεται να φτάσει τα 37 εκατ. ευρώ
Σήμερα, Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 και ώρα 23:59 λήγει η τελευταία προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού ΟΑΕΔ, μετά και τη νέα παράταση της κυβέρνησης για τις αιτήσεις συμμετοχής ξενοδοχείων, καταλυμάτων και ακτοπλοϊών εταιρειών.
Οι χρηματοδοτούμενες διακοπές μπορούν να πραγματοποιηθούν από την 1 Αυγούστου 2020 έως τις 31 Ιουλίου 2021 σε τουριστικά καταλύματα του Μητρώου Παρόχων του ΟΑΕΔ και θα έχουν διάρκεια από 1 έως 10 διανυκτερεύσεις, όταν επιλεχθούν για διακοπές τουριστικά καταλύματα των νήσων Λέσβου, Λέρου, Σάμου, Χίου, Κω και του Νομού Έβρου ή από 1 έως 6 διανυκτερεύσεις, όταν επιλεχθούν για διακοπές τουριστικά καταλύματα της υπόλοιπης Ελλάδας.
Η δήλωση συμμετοχής από τους παρόχους γίνεται μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης gov.gr, με τους κωδικούς πρόσβασης TAXISnet ή τους κωδικούς πρόσβασης πιστοποιημένων χρηστών ΟΑΕΔ, στη διεύθυνση https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apozemioseis-kai-parokhes/parokhoi-koinonikou-tourismou.
Συνολικά, προβλέπεται να χορηγηθούν 370.000 επιταγές, πάνω από 2,5 φορές περισσότερες σε σχέση με την περασμένη χρονιά και ο προϋπολογισμός του προγράμματος αναμένεται να φτάσει τα 37 εκατ. ευρώ.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση www.oaed.gr/koinonikos-tourismos.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης