Ισραήλ: Στους δρόμους χιλιάδες άνθρωποι κατά των κυβερνητικών χειρισμών στην πανδημία

Ισραήλ: Στους δρόμους χιλιάδες άνθρωποι κατά των κυβερνητικών χειρισμών στην πανδημία
Περιόρισε η αστυνομία  τον αριθμό των ανθρώπων που τους επετράπη να συγκεντρωθούν στην πλατεία Rabin του Τελ Αβίβ
Στους δρόμους του Τελ Αβίβ βγήκαν χιλιάδες Ισραηλινοί  για να εκφράσουν την οργή τους για τους ανεπαρκείς, όπως χαρακτηρίζουν, χειρισμούς της κυβέρνησης στα οικονομικά πλήγματα, που έχει επιφέρει η κρίση του νέου κορωνοϊού.
Η αστυνομία, βάσει των μέτρων για τις δημόσιες συναθροίσεις, περιόρισε τον αριθμό των ανθρώπων που τους επετράπη να συγκεντρωθούν στην πλατεία Rabin του Τελ Αβίβ για την κινητοποίηση, ενώ οι γειτονικοί δρόμοι γέμισαν με διαδηλωτές που φορούσαν μάσκες.
«Έχω 40 εργαζόμενους και καθόλου εισόδημα, καθόλου χρήματα», τόνισε ο αντιπρόεδρος μιας εταιρείας ηχοσυστημάτων.
«Χρειαζόμαστε την κυβέρνηση προκειμένου να ρίξει χρήματα, εωσότου επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Δεν εργαζόμαστε από τα μέσα Μαρτίου, τον Απρίλιο, τον Μάιο, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Ο Αύγουστος αναμένεται καταστροφικός», πρόσθεσε.
Σημειώνεται ότι η ανεργία στο Ισραήλ αυξήθηκε στο 21% από τότε που η χώρα εισήλθε σε μερική καραντίνα τον Μάρτιο και τα πακέτα βοήθειας, τα οποία υποσχέθηκε η κυβέρνηση καθυστερούν, προκαλώντας αγανάκτηση στους πολίτες της χώρας που φοβούνται πως βρίσκονται στα πρόθυρα της οικονομικής κατάρρευσης.
 
www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS