Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ολόκληρη η έκθεση ελέγχου της PwC για τη χρήση 2018 της Folli Follie, με άρνηση γνώμης - Επιβεβαίωση BN

tags :
Ολόκληρη η έκθεση ελέγχου της PwC για τη χρήση 2018 της Folli Follie, με άρνηση γνώμης - Επιβεβαίωση BN
Αποκαλύπτει τέρατα Κουτσολιούτσου αλλά και των διοικήσεων που ακολούθησαν μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου
Σημεία και τέρατα για τα έργα και τις ημέρες της διοίκησης Κουτσολιούτσου αλλά και όσων θήτευσαν αμέσως μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου το Μάιο του 2018 αναδεικνύει η έκθεση ελέγχου της PwC για τις οικονομικές καταστάσεις του 2018 η οποία όπως είχε αποκαλύψει το bankingnews εκδόθηκε με αρνητική γνώμη γεγονός που σημαίνει ότι τα στοιχεία των οικονομικών καταστάσεων που δημοσιεύτηκαν δεν είναι αξιόπιστα.
Η έκθεση παραδόθηκε την περασμένη Παρασκευή από την PwC στην διοίκηση της Folli Follie και μεταξύ άλλων αναφέρει ότι παταλήφθηκε η ενοποίηση των θυγατρικών εταιρειών Links of London (International) Ltd, Links (London) Limited, Links of London Com Ltd (UK), Links of London Inc (USA), Links of London Japan Co Ltd, Links of London (Asia) Ltd, Juicy Couture Ireland Ltd, Strenaby Finance Ltd, Juicy Couture Europe Ltd, Folli Follie UK LTD και της Qivos S.A..
Από αυτό επιβεβαιώθηκε ότι δεν αντλήθηκε κανένα απολύτως στοιχείο από τον όμιλο Links Of London καθώς τα στοιχεία όπως αποκάλυψε το bankingnews τα εξαφάνισαν «ποντικοί».
Αξιο προσοχής είναι επίσης ότι η οικογένεια Κουτσολιούτσου ακόμα και στην κατάρρευση έπαιρνε δάνεια από τη FF αλλά και έκανε συμβάσεις με εταιρίες δικών της συμφερόντων και ταυτόχρονα τα μέλη του ΔΣ απολάμβαναν μεγαλύτερων αμοιβών από αυτές που είχε εγκρίνει η Γενική Συνέλευση.
Πέραν αυτού όμως και κατά το 2019 και κατά το 2020 οι ελεγκτές διαπιστώνουν ότι χορηγήθηκαν δάνεια 12,9 εκ ευρώ για τα οποία δεν υπάρχει επαρκής τεκμηρίωση και τα ποσά είναι μη ανακτήσιμα. Το γεγονός αυτό εγείρει τεράστιες ευθύνες και για τις μετά το Μάιο του 2018 διοικήσεις.
Στην έκθεση το σύνολο της οποίας ακολουθεί παρουσιάζεται σωρεία τερατωδων πρακτικών που πραγματικά δεν έχουν προηγούμενο στην ελληνική χρηματιστηριακή και εταιρική ιστορία.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ PwC
Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης