Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Με μειώσεις μισθών και χαμηλές πληρότητες το άνοιγμα του ξενοδοχείου Hliton

Με μειώσεις μισθών και χαμηλές πληρότητες το άνοιγμα του ξενοδοχείου Hliton
Σύμφωνα με πληροφορίες το Hilton που άνοιξε την 1η Ιουλίου προχώρησε σε μειώσεις των μισθών των εργαζoμένων, λόγω της επικρατούσας κατάστασης κατά 20% με 30%
Mε μείωση μισθών και χαμηλες πληρότητες άνοιξε το ξενοδοχείο Hilton σε μία περίοδο που πολλές μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες παραμένουν κλειστές και οι προκρατήσεις κινούνται σε πολύ χαμηλά επίπεδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες το το Hilton που άνοιξε την 1η Ιουλίου προχώρησε σε μειώσεις των μισθών των εργαζoμένωn, λόγω της επικρατούσας κατάστασης κατά 20% με 30%.
Όσον αφορά την πληρότητα της ξενοδοχειακής μονάδας κυμαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες σε χαμηλά επίπεδα, περί το 10%, ανάλογη με την εικόνα που επικρατεί σε πολλές ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας.
Όπως άλλωστε ανέφερε και ο Δημήτρης Καραλής, Μέλος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και Πρόεδρος των Ξενοδόχων Μεσσηνίας σήμερα είναι σε λειτουργία το 30% των ξενοδοχείων της χώρας και σταδιακά το ποσοστό αυτό αναμένεται να φτάσει στο 50%.
Αυτό σημαίνει ότι μόνο οι μισές ξενοδοχειακές μονάδες δεν θα ανοίξουν φέτος.
«Τα περισσότερα ξενοδοχεία που δεν έχουν ανοίξει ακόμη είναι αυτά τα μεγάλης δυναμικότητας, καθώς δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα έξοδα τους», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Κρατήσεις σύμφωνα με τον κ. Κάραλη δεν υπάρχουν, οι πληρότητες είναι πολύ χαμηλές, περί το 20% με 30%.
Να σημειωθεί ότι το Hilton Αθηνών ανακοίνωσε ότιεφαρμόζει προηγμένα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας.
«Οι επισκέπτες θα βλέπουν και θα αισθάνονται την καθαριότητα σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου – στα δωμάτια, στα μπαρ, στα εστιατόρια, στο γυμναστήριο, στην πισίνα, στο spa και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους.
Ειδικότερα, το Hilton Αθηνών εφαρμόζει το νέο παγκόσμιο πρόγραμμα “Hilton CleanStay” για την καθαριότητα και την απολύμανση, σε συνεργασία με την Reckitt Benckiser, κατασκευαστή του Dettol, και τη Mayo Clinic.
Σύμφωνα με το Hilton CleanStay, στο ξενοδοχείο θα χρησιμοποιούνται ειδικά προϊόντα καθαρισμού και θα εφαρμόζονται αναβαθμισμένα πρωτόκολλα απολύμανσης, ενώ το προσωπικό θα είναι άρτια εκπαιδευμένο για να εξυπηρετεί τους πελάτες και να τους καθοδηγεί όπου χρειάζεται, ώστε να χαίρονται την εμπειρία της φιλοξενίας Hilton σ’ένα απόλυτα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον.

Ελένη Μπότα

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης