Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Στην αγορά το πρώτο ανθρακούχο ποτό κάνναβης

tags :
Στην αγορά το πρώτο ανθρακούχο ποτό κάνναβης
Τα προϊόντα της βιομηχανικής κάνναβης αποτελούν τη νέα τάση της εποχής
Eίναι το πρώτο ανθρακούχο ποτό κάνναβης που κυκλοφορεί στην αγορά, από την θεσσαλική ΕΨΑ. Το You Cann είναι ένα ισορροπημένο ανθρακούχο ποτό με εκχύλισμα βιομηχανικής κάνναβης (hemp) και εκχύλισμα φύλλων στέβια, χωρίς ζάχαρη, που προσφέρει φυσική αίσθηση αναζωογόνησης.
Έχει μόνο 3 θερμίδες ανά συσκευασία και συνδυάζει ευχάριστα τη φυσική γεύση της βιομηχανικής κάνναβης, το έντονο άρωμα και τον εκπληκτικό σχεδιασμό.
Το You Cann δεν περιέχει την ψυχοτρόπο ουσία του φυτού THC, αλλά έχει όλα τα ευεργετικά στοιχεία της κάνναβης. Το προϊόν υπογράφεται από την ΕΨΑ και αποτελεί ένα νέο brand με μεγάλες προοπτικές, στο πλαίσιο της καινοτομίας της εταιρίας.
Ο Μιχάλης Τσαούτος, Γενικός Διευθυντής της ΕΨΑ αναφέρει σχετικά «To You Cann προήλθε από την επιθυμία να δημιουργήσουμε ένα προϊόν εμπνευσμένο, αυθεντικό και 100% φυσικό, για όλους όσους προσέχουν τον εαυτό τους και αναζητούν να απολαμβάνουν νέες, διαφορετικές εμπειρίες».
Τα προϊόντα της βιομηχανικής κάνναβης αποτελούν τη νέα τάση της εποχής, καθώς διακρίνονται για τις ανεξάντλητες ευεργετικές τους ιδιότητες.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης