Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Στο delivery φαγητού και το Hard Rock Cafe της Αθήνας

tags :
Στο delivery φαγητού και το Hard Rock Cafe της Αθήνας
Στο delivery φαγητού και το Hard Rock Cafe της Αθήνας
Σε μια κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μετά την πανδημία, το Hard Rock Cafe Athens αντιλαμβανόμενο τις ανάγκες των πελατών του, προχωράει σε συνεργασία με την Wolt προκειμένου να εξυπηρετήσει καλύτερα και με μεγαλύτερη ασφάλεια τους πελάτες του. Με αίσθημα ευθύνης, το Hard Rock Cafe Athens έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για να εξασφαλίσει την υγεία τόσο του προσωπικού όσο και των επισκεπτών του.
Ωστόσο, σημειώνει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση, για εκείνους που μένουν στο κέντρο της Αθήνας και προτιμούν να απολαύσουν τις ξεχωριστές γεύσεις του Hard Rock Cafe στο χώρο τους, μπορούν να παραγγείλουν το φαγητό τους μέσω της Wolt , η οποία δίνει τη δυνατότητα επιλογής για παραλαβή χωρίς επαφή, διασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια των καταναλωτών και των διανομέων της.
Η Wolt είναι μία βραβευμένη παγκόσμια πλατφόρμα online παραγγελίας φαγητού που ξεκίνησε ως startup στην Φινλανδία το 2014 και σήμερα διαθέτει παραπάνω από 5 εκατομμύρια χρήστες, 20.000 συνεργάτες διανομής, πάνω από 9.000 συνεργαζόμενα εστιατόρια και περισσότερο από 700 εργαζόμενους σε 76 πόλεις παγκοσμίως συμπεριλαμβανομένης πλέον και της Ελλάδας.
Από το 2019 μέχρι σήμερα συνεργάζεται με περισσότερα από 1.000 εστιατόρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, προσφέροντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα παραγγείλουν εύκολο και γρήγορα το φαγητό από το αγαπημένο τους εστιατόριο μέσω της online εφαρμογής.
Η συνεργασία αυτή έρχεται για να διευκολύνει τους καταναλωτές να απολαμβάνουν το menu του Hard Rock Cafe Athens εύκολα και γρήγορα στο σπίτι ή στο γραφείο τους.
Συγκεκριμένα, μπορείτε να επιλέξετε μερικά από τα υπέροχα starter του καταλόγου όπως Wings, All-American Sliders, Grilled Chicken Caesar Salad καθώς και επιλογές από το κυρίως menu όπως το Moving Mountain Burger, το BBQ Bacon Cheeseburger και άλλα υπέροχα Steak Burgers.
Στόχος είναι να προστίθενται καθημερινά και άλλες γευστικές επιλογές φαγητού καθώς και η δυνατότητα παραγγελίας cocktails.
«Με αίσθημα ευθύνης βρισκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας, βελτιώνοντας συνεχώς τις υπηρεσίες μας.
Ακολουθώντας τις ανάγκες της εποχής για αλλαγή και προσαρμογή στις νέες συνθήκες εξυπηρέτησης των πελατών, συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε πρωτοβουλίες που συνεισφέρουν θετικά στην ικανοποίηση των πελατών μας.
Με τη νέα μας συνεργασία με την Wolt, είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε γευστικές απολαύσεις στους πελάτες μας ακόμα και από απόσταση», δήλωσε ο Σταμάτης Τσαμτσουκάκης, General Manager του Hard Rock Cafe Athens.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης