Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

ΒΙΟΚΥΤ: Σύμβαση με Redex για επέκταση των εγκαταστάσεων στο Σχηματάρι

tags :
ΒΙΟΚΥΤ: Σύμβαση με Redex για επέκταση των εγκαταστάσεων στο Σχηματάρι
ΒΙΟΚΥΤ: Σύμβαση με Redex για επέκταση των εγκαταστάσεων στο Σχηματάρι
ΒΙΟΚΥΤ: Σύμβαση με Redex για επέκταση των εγκαταστάσεων στο Σχηματάρι

Η ΒΙΟΚΥΤ Συσκευασίες ΑΕΒΕ μέλος της Dunapack Packaging, πιστή στους ανθρώπους της και στο όραμά της για αειφόρο ανάπτυξη, συνεχίζει για 5η δεκαετία με αμείωτο ρυθμό τις επενδύσεις και την οργανικής της ανάπτυξη.
Στο τέλος του 1ου εξαμήνου του 2018 ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο του νέου επενδυτικού της πλάνου, το οποίο περιλάμβανε την επέκταση των ιδιόκτητων κτιριακών εγκαταστάσεων, νέα μηχανή παραγωγής χαρτονιού καθώς και νέες κυτιοποιητικές μονάδες.
Ο δεύτερος κύκλος του επενδυτικού της σχεδίου ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2020 και περιλαμβάνει περαιτέρω επέκταση των ιδιόκτητων κτιριακών της εγκαταστάσεων καθώς και την εγκατάσταση του πλέον σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού για την παραγωγή χαρτονιού και χαρτοκιβωτίων.
Με το πέρας του 2ου επενδυτικού κύκλου στο άμεσο μέλλον, οι εγκαταστάσεις της ΒΙΟΚΥΤ Συσκευασίες στο Σχηματάρι Βοιωτίας θα αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες και τεχνολογικά αρτιότερες παραγωγικές μονάδες κυματοειδούς συσκευασίας στην Ευρώπη.
Ο συνολικός προϋπολογισμός του επενδυτικού σχεδίου που ξεπερνά τα 45 εκατ. ευρώ.
Παρά τις δυσκολίες που προκλήθηκαν λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού, υπεγράφη μεταξύ Redex και Dunapack Packaging η συμφωνία για την επέκταση των κτιριακών εγκαταστάσεων της BIOKYT Συσκευασίες από την Redex.
Η λειτουργική επέκταση της μονάδας θα πραγματοποιηθεί με την κατασκευή νέων κτιρίων παραγωγής και αποθήκευσης, σε πλήρη λειτουργική συνέχεια με τα υφιστάμενα βιομηχανικά κτίρια, χωρίς να διακοπεί η υφιστάμενη παραγωγική λειτουργία της μονάδας.
Αμφότερα τα μέρη δήλωσαν ιδιαίτερα ικανοποιημένα από τα αντανακλαστικά, την εναρμόνιση και την προσαρμογή του προσωπικού των εταιρειών στα νέα δεδομένα λειτουργίας, που εφαρμόστηκαν αποτελεσματικά ώστε να προχωρήσει η διαδικασία επισφράγισης της συνεργασίας Redex & Dunapack Packaging με ασφάλεια.
Να σημειωθεί επίσης ότι, μεταξύ των σημαντικών έργων που ολοκλήρωσε τελευταία η Redex είναι η ανακαίνιση του αεροδρομίου Διαγόρας της Ρόδου, η εγκατάσταση εξειδικευμένου συστήματος φωτισμού καθοδήγησης ελιγμών στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών καθώς και η κατασκευή πάρκου στο εμπορικό κέντρο Mare West στην Κόρινθο.
Το διάστημα αυτό η Redex έχει σε πλήρη εξέλιξη μεταξύ άλλων την κατασκευή του υπερπολυτελούς θερέτρου One & Only Kea Island, τα έργα της επέκτασης του Αγγλικού Σχολείου Saint Catherine’s, την κατασκευή τριών συγκροτημάτων πολυτελών κατοικιών στην Μύκονο, την κατασκευή μονάδας 5 αστέρων με 68 σουίτες στη Σαντορίνη, την κατασκευή συγκροτήματος πολυτελών κατοικιών στην περιοχή του ΜΕΤΣ, τα έργα ριζικής ανακαίνισης της Αμερικάνικης Πρεσβείας στην Αθήνα καθώς και τις εργασίες αντικατάστασης του συστήματος ψύξης σταθμευμένων αεροσκαφών στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης