Τελευταία Νέα
Οικονομία

Παπαθανάσης: Να προσφέρουν μάσκες τα σούπερ μάρκετ σε πελάτες που δεν έχουν – Κανείς δεν θέλει να επιβάλλει πρόστιμα

Παπαθανάσης: Να προσφέρουν μάσκες τα σούπερ μάρκετ σε πελάτες που δεν έχουν – Κανείς δεν θέλει να επιβάλλει πρόστιμα
Ο Ν. Παπαθανάσης υπογράμμισε ότι πρέπει όλοι οι επαγγελματίες να τηρούν τα μέτρα
Έκκληση στα σούπερ μάρκετ να προσφέρουν μάσκες σε πελάτες που δεν έχουν απηύθυνε ο υφυπουργός Ανάπτυξης , Ν. Παπαθανάσης.
Ο κ. Παπαθανάσης μιλώντας στον ΣΚΑΙ, με αφορμή την υποχρεωτική από σήμερα χρήση της μάσκας στα σούπερ μάρκετ, υπογράμμισε ότι η μάσκα θωρακίζει από τον κορωνοϊό, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει πλέον πλαφόν σε ό,τι αφορά τα αντισηπτικά μαντηλάκια και έτσι ο καταναλωτής  μπορεί να αγοράζει όσα επιθυμεί.
Μάλιστα, ο υφυπουργός σημείωσε για τις μάσκες ότι στην αρχή της υγειονομικής κρίσης δεν υπήρχε γραμμή παραγωγής στη χώρα μας, όμως τώρα το 50% της παραγωγής είναι ελληνικό.
 Ακόμη, υπογράμμισε ότι οι έλεγχοι είναι συνεχείς σε όλο το εύρος της αγοράς και τα αποτελέσματα αυτών θα ανακοινώνονται δύο φορές την εβδομάδα.
«Κανείς δεν θέλει να επιβάλλει πρόστιμα σε αυτή την κρίση»,είπε χαρακτηριστικά  ο υφυπουργός και πρόσθεσε ότι είμαστε πολύ πιο έτοιμοι από ότι πριν από δυο μήνες απέναντι στον κορωνοϊό.
Τόνισε πως πρέπει όλοι οι επαγγελματίες να τηρούν τα μέτρα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν είναι δύσκολο να εφαρμοστούν τα μέτρα».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης