Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην Κρήτη τη Δευτέρα 20/7 ο Βαρουφάκης – Πρώτος σταθμός της περιοδείας του το Ηράκλειο

Στην Κρήτη τη Δευτέρα 20/7 ο Βαρουφάκης – Πρώτος σταθμός της περιοδείας του το Ηράκλειο
Στο Ηράκλειο της Κρήτης αύριο ο Γ. Βαρουφάκης
Περιοδεία στην Κρήτη ξεκινά από αύριο, Δευτέρα 20 Ιουλίου,  ο πρόεδρος της Κ.Κ. και Γραμματέας του ΜέΡΑ25,  Γιάνης Βαρουφάκης,  συνοδευόμενος από τους βουλευτές Γιώργο
Λογιάδη και Αγγελική Αδαμοπούλου.
Πρώτος σταθμός της περιοδείας του το Ηράκλειο της Κρήτης, όπου το πρωί της Δευτέρας 20/7 θα επισκεφθεί το «Βενιζέλειο Νοσκοκομείο».
Ο κ. Βαρουφάκης αρχικά θα ενημερωθεί από την διοίκηση του νοσοκομείου και στη συνέχεια θα έχει ενημερωτικές συναντήσεις με τους γιατρούς και τους εργαζόμενους.
Στο πλαίσιο της εκστρατείας, ΜέΡΑ Αλληλεγγύης, που οργανώνει το κόμμα για κοινωνική στήριξη, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, θα γίνει δωρεά 2.000 μασκών ατομικής προστασίας προδιαγραφών FFP2, για την ενίσχυση του έργου της ΜΕΘ και του τμήματος επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου.
Το μεσημέρι στις 13:00 μ.μ. ο Πρόεδρος της Κ.Ο. και Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου και το απόγευμα της ίδια ημέρας (18.00 - 20.00 μ.μ.),  το κλιμάκιο του ΜέΡΑ25 με επικεφαλής τον κ.Βαρουφάκη θα συναντηθεί με τοπικούς φορείς και με φίλους του κόμματος.
Την  Τρίτη 21 Ιουλίου ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης θα μεταβεί στην Επισκοπή Ιεράπετρας,  όπου θα έχει συνάντηση με μέλη της Επιτροπής Πολιτών Ιεράπετρας με αντικείμενο συζήτησης το σχεδιαζόμενο αιολικό πάρκο στην περιοχή.
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει συνάντηση με φίλους και μέλη του ΜέΡΑ25 στη πόλη της Ιεράπετρας και κατόπιν, θα μεταβεί στον Άγιο Νικόλαο όπου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου Μανώλη Πεπόνη καθώς και με σωματεία εργαζομένων.
Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση με τη Δ.Ε του Επιμελητηρίου Λασιθίου, επαγγελματικούς και παραγωγικούς φορείς στο Επιμελητήριο του Αγίου Νικολάου.
Το μεσημέρι της Τρίτης 21/7 ο κ. Βαρουφάκης θα περιοδεύσει στο κέντρο της πόλης και στη συνέχεια θα ακολουθήσει συνάντηση με φίλους και μέλη του ΜέΡΑ25.
Τέλος, θα μεταβεί στο Ρέθυμνο για επαφές και συναντήσεις με τοπικούς φορείς, μέλη και στελέχη του κόμματος.
Την Τετάρτη 22 Ιουλίου ο κ. Βαρουφάκης θα μεταβεί στα Χανιά, όπου και θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο Χανίων, αλλά και το εργατικό κέντρο Χανίων όπου και θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τα σωματεία των εργαζομένων σε τουρισμό και επισιτισμό, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα συναντηθεί με στελέχη και φίλους του ΜέΡΑ25 του νομού Χανίων.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης