Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Λίστα ελέγχου επισκεπτών, για την ασφαλή διαμονή στο ξενοδοχείο

tags :
Λίστα ελέγχου επισκεπτών, για την ασφαλή διαμονή στο ξενοδοχείο
Η νέα λίστα ελέγχου είναι μέρος του μεγαλύτερου συνόλου πρωτοκόλλων υγείας και ασφάλειας της AHLA
Για να καθησυχάσει τους ταξιδιώτες κατά τη διάρκεια της συνεχιζόμενης επιδημίας του κορωνοϊού, η Αμερικανική Ένωση Ξενοδοχείων και Καταλυμάτων (AHLA) κυκλοφόρησε τη «Λίστα ελέγχου επισκεπτών Safe Stay» για την τυποποίηση της εμπειρίας ασφάλειας σε εθνικό επίπεδο.
Η νέα λίστα ελέγχου είναι μέρος του μεγαλύτερου συνόλου πρωτοκόλλων υγείας και ασφάλειας της AHLA. Που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν ένα ασφαλές και καθαρό περιβάλλον για όλους τους επισκέπτες και τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου.

Τι περιλαμβάνουν οι ενημερωμένες οδηγίες
  • Χρήση μάσκας σε εσωτερικούς δημόσιους χώρους.
  • Πρακτικές κοινωνικής απόστασης σε κοινόχρηστους χώρου.
  • Έμφαση στις επιλογές χωρίς επαφή όπου είναι διαθέσιμες.
  • Εντατικό καθαρισμό δωματίων και άλλα.
«Η κορυφαία προτεραιότητα για τη ξενοδοχειακή βιομηχανία είναι η υγεία και η ασφάλεια των επισκεπτών και των εργαζομένων, δήλωσε ο πρόεδρος της AHLA Τσίπ Ρότζερς.
Η αξιοποίηση αυτών των βέλτιστων πρακτικών, συμπεριλαμβανομένης της απαίτησης κάλυψης προσώπων και της εξάσκησης κοινωνικής απόστασης σε δημόσιους χώρους, θα δημιουργήσει ένα ακόμη πιο ασφαλές περιβάλλον για όλους τους καλεσμένους και τους υπαλλήλους μας».
Για την περαιτέρω επέκταση της πρωτοβουλίας Safe Stay της ξενοδοχειακής βιομηχανίας, η AHLA κυκλοφόρησε επίσης πρόσφατα το “COVID-19: Προφυλάξεις για ξενοδοχεία”.
Πρόκειται για διαδικτυακό μάθημα που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Ινστιτούτο της (AHLEI) και σχεδιάστηκε για να βοηθήσει τα ξενοδοχεία να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους στα βελτιωμένα πρωτόκολλα ασφάλειας και καθαριότητας.

Πηγή: tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης