Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Interamerican: Διευρύνει τις συνεργασίες στον Εθελοντισμό Δασοπροστασίας και Δασοπυρόσβεσης

tags :
Interamerican: Διευρύνει τις συνεργασίες στον Εθελοντισμό Δασοπροστασίας και Δασοπυρόσβεσης
Η INTERAMERICAN χορήγησε στο ΠΥ.Σ.ΕΘ. Νέου Βουτζά - το οποίο δέχεται χορηγίες μόνο σε είδος και δεν διαχειρίζεται χρήματα - ηλεκτρονικό εξοπλισμό για τις λειτουργικές ανάγκες της ομάδας, με επίσκεψη στελεχών της στον Σταθμό
Στη μνήμη των θυμάτων της πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική και με τη συμπλήρωση, στις 23 Ιουλίου, δύο ετών από το τραγικό γεγονός, η INTERAMERICAN προσέθεσε στις ομάδες Εθελοντικής Δασοπροστασίας και Δασοπυρόσβεσης που υποστηρίζει και το Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Νέου Βουτζά (ΠΥ.Σ.ΕΘ.).
Το Σώμα ήταν επιχειρησιακά εντεταγμένο στην υπηρεσία της Πολιτικής Προστασίας κατά την προσπάθεια αντιμετώπισης της πυρκαγιάς το καλοκαίρι του 2018 στο Μάτι, τον Νέο Βουτζά, τη Ραφήνα και Προβάλινθο.
Ξεκίνησε την δραστηριότητά του το 2007 και είναι αναγνωρισμένο από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και πιστοποιημένο από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Εκτός του ΠΥ.Σ.ΕΘ. Νέου Βουτζά, φέτος η εταιρεία έχει υποστηρίξει την Ομάδα Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών (βόρεια προάστια) και τον Σύλλογο Εθελοντών Δασοπροστασίας Αφιδνών, που επίσης δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο χώρο της Αττικής.
Η INTERAMERICAN χορήγησε στο ΠΥ.Σ.ΕΘ. Νέου Βουτζά -το οποίο δέχεται χορηγίες μόνο σε είδος και δεν διαχειρίζεται χρήματα- ηλεκτρονικό εξοπλισμό για τις λειτουργικές ανάγκες της ομάδας, με επίσκεψη στελεχών της στον Σταθμό.
Η εταιρεία έχει προγραμματίσει σε συνεργασία με τη «we4all» και παρέμβαση για το πράσινο στην περιοχή του Νέου Βουτζά, κατά το προσεχές φθινόπωρο.
Η «we4all» είναι μια παγκόσμια εκστρατεία με σκοπό την αντιστροφή της καταστροφής που προκαλείται στο περιβάλλον από τις πυρκαγιές και την παράνομη κοπή δέντρων.
Επισημαίνεται ότι το 2018 η INTERAMERICAN είχε επιδείξει εξαιρετική ασφαλιστική ανταπόκριση για την άμεση και αποτελεσματική διαχείριση των ζημιών και τη στοιχειώδη ανακούφιση των πληγέντων ασφαλισμένων από τις συνέπειες της πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική.
Η εταιρεία είχε διαχειριστεί, με συνοπτικές διαδικασίες,αποζημιωτικά 108 περιστατικά για καταστροφή ακίνητης περιουσίας στο Μάτι, τη Ραφήνα και τον Νέο Βουτζά, με το ύψος του ποσού να ξεπερνά συνολικά τα 5 εκατ. ευρώ.
Η ολική καταστροφή ασφαλισμένων σε ΙΝΤERAMERICAN και Αnytime οχημάτων, στην ίδια περιοχή, είχε ανέλθει στα 42 οχήματα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι αποζημιώσεις από το σύνολο της ασφαλιστικής αγοράς για το καταστροφικό γεγονός είχαν πλησιάσει τα 35 εκατ. ευρώ.

Antonisvasilopoulos1@mail.com

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης