Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Η διαγραμματική εικόνα της Κέκροψ μετά το ράλι των τελευταίων ημερών – Τι ακούγεται στην αγορά

tags :
Η διαγραμματική εικόνα της Κέκροψ μετά το ράλι των τελευταίων ημερών – Τι ακούγεται στην αγορά
Η πορεία των μετοχών του ομίλου Κόκκαλη στις τελευταίες συνεδριάσεις έχουν τραβήξει τα επενδυτικά βλέμματα 
Τεχνικά κοιτώντας κάποιος τη μετοχής Κέκροψ, η πορεία της σήμερα έδωσε ένα αναμενόμενο στόχο, καθώς η πρόσφατη κίνησή της παρέπεμπε προς τα επίπεδα των 2,40-2,45 ευρώ.
Η πορεία των μετοχών του ομίλου Κόκκαλη στις τελευταίες συνεδριάσεις έχουν τραβήξει τα επενδυτικά βλέμματα.
Η Ιντρακόμ έκανε σημαντική κίνηση, ενώ και η Ιντρακόμ Κατασκευές έδωσε καλή άνοδο.
Η Ιντραλότ λόγω επιτήρησης προσπαθεί να βελτιώσει λίγο την εικόνα της αλλά υπάρχουν ακόμα πωλητές.
Ωστόσο σήμερα ενισχύεται για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση.
Η Κέκροψ από την πτώση του περσινού Δεκέμβρη είχε αφήσει ένα gap από τα 2,45 ευρώ μέχρι τα 2,21 ευρώ το οποίο στις τελευταίες τρεις συνεδριάσεις επιχειρούσε να κλείσει.
Είχε προηγηθεί η διάσπαση του κινητού μέσου των 200 ημερών και η άνοδος της μετοχής από τα 1,80 ευρώ στα 2,20 ευρώ περίπου.
Σήμερα η μετοχή έγραψε υψηλό στα 2,45 ευρώ και τώρα διαπραγματεύεται στα 2,38 ευρώ με άνοδο 2,15% και αποτίμηση 47 εκατ. ευρώ.
Ο όγκος των συναλλαγών είναι χαμηλός και δεν ξεπερνάει τα 17 χιλ. τεμάχια.
Στην αγορά κυκλοφορούν πολλά σενάρια για το μέλλον των εταιρειών του ομίλου Κόκκαλη χωρίς ωστόσο να μπορούν να επαληθευτούν.
Άλλωστε το τελευταίο διάστημα η στήλη μαθαίνει πως κυκλοφορούν πολλές φήμες για πολλές μετοχές του ΧΑ, αλλά όπως έχει διδάξει το παρελθόν λίγες επαληθεύονται και λίγες συμφωνίες οριστικοποιούνται.
Έτσι ακούγεται, από πώληση ποσοστού του κ.Κόκκαλη, δημόσιες προτάσεις, μέχρι μεγάλες υπεραξίες που θα μπορούσαν να καταγράψουν κάποιες εισηγμένες του λόγω κρατικών αποφάσεων στο εξωτερικό.
Η Ιντρακόμ και η Ιντρακόμ Κατασκευές έχουν βελτιώσει τα θεμελιώδη τους στις τελευταίες χρήσεις και νέα κατασκευαστικά έργα θα μπορούσαν να συμβάλουν στην περαιτέρω βελτίωση.
Η Κέκροψ περιμένει μία μάλλον τυπική δικαστική απόφαση για το μέλλον των διεκδικούμενων εκτάσεων με στελέχη της αγοράς να σημειώνουν πως αυτό δε μπορεί να μεταφραστεί ότι την επόμενη μέρα θα μπορούσε να ξεκινήσουν τα έργα στην περιοχή.
Προς το παρόν θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και να ολοκληρωθεί η δικαστική διαμάχη προκειμένου να υπάρξει αποτύπωση της αξίας των ακινήτων, γιατί οι πληροφορίες που κυκλοφορούν στα γραφεία για το πόσο αποτιμάται το κάθε στρέμμα επίσης δεν μπορούν να επαληθευτούν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης