Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Υγειονομική βόμβα λόγω... γάμου - Τουλάχιστον 10 τα κρούσματα κορωνοϊού - Γλέντι με 150 άτομα

Υγειονομική βόμβα λόγω... γάμου - Τουλάχιστον 10 τα κρούσματα κορωνοϊού - Γλέντι με 150 άτομα
Yο βράδυ της Πέμπτης μετέβησαν στα επείγοντα του νοσοκομείου 12 άτομα από τον γάμο, με υψηλό πυρετό και ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού
Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές αρχές της Θεσσαλονίκης μετά από γλέντι γάμου στη δυτική Θεσσαλονίκη, όπου προέκυψε επιδημιολογική εστία κρουσμάτων κορωνοϊού.
Τουλάχιστον δέκα άτομα βγήκαν θετικά σε τεστ Covid-19 μετά από γαμήλιο γλέντι στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Voria.gr.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, Παναγιώτη Τουχτίδη, το βράδυ της Πέμπτης μετέβησαν στα επείγοντα του νοσοκομείου 12 άτομα από τον γάμο, με υψηλό πυρετό και ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού.
Όλοι τους ελέγχθησαν για κορωνοϊό και οι δέκα από αυτούς βγήκαν θετικοί.
Τρία από τα κρούσματα, μεταξύ των οποίων και ο γαμπρός, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου, από όπου ενδέχεται να λάβουν εξιτήριο έως αύριο.
Ο κ. Τουχτίδης τόνισε τη σημασία να τηρούνται από όλους τα μέτρα των ειδικών και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ, ενώ παράλληλα συνέστησε σε όσους δεν έχουν σοβαρό λόγο να μην μεταβαίνουν και να συνωστίζονται στα νοσοκομεία για να μειωθεί ο κίνδυνος μετάδοσης του ιού.
Υπενθυμίζεται ότι, όπως ανέφεραν πηγές της Voria.gr, το γλέντι, με περίπου 150 άτομα, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, 25 Ιουλίου, στους Αμπελόκηπους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης