Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σύλληψη 29χρονου για διακίνηση κοκαΐνης σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Σύλληψη 29χρονου για διακίνηση κοκαΐνης σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική
Συνελήφθη και ένας 34χρονος
Συνελήφθη ένας 29χρονος στην περιοχή της Τούμπας, ο οποίος  κατηγορείται για εμπλοκή σε 81 περιπτώσεις εμπορίας και διακίνησης σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.
Ο 29χρονος συνελήφθη από άνδρες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ και σε έλεγχο που έγινε στον ίδιο, στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε και στο σπίτι του βρέθηκαν 9 μικροδέματα κοκαΐνης έτοιμα για διάθεση, ζυγαριά ακριβείας, πιστόλι κρότου, 4 κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό σχετιζόμενο με εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
Επίσης, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών, το οποίο παρουσίαζε εμφανή ίχνη παραποίησης του αριθμού πλαισίου του.
Ο 29χρονος, όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, από τον Μάιο έως τον Δεκέμβριο του 2019 προμηθευόταν και αποθήκευε ναρκωτικές ουσίες, ενώ διέθεσε σε τουλάχιστον 40 άτομα ποσότητες κοκαΐνης, ευρισκόμενος εντός ή κοντά σε τρία μπαρ στη Θεσσαλονίκη και ένα στη Χαλκιδική, στα οποία είτε παρίστατο, είτε είχε επαγγελματική σχέση.
Ακόμη, στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης, συνελήφθη σε ένα από τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος ένας 34χρονος ημεδαπός που εργαζόταν στην υποδοχή, καθώς βρέθηκαν στην κατοχή του 9 μικροδέματα κοκαΐνης συσκευασμένα και έτοιμα για διάθεση.
Οι δύο συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης